POTRESNE REČI KOJE KIDAJU DUŠU! Bojan Tomović doneo DRASTIČNU ODLUKU! Nikad mu niko neće reći TATA!

Bojan Tomović je jedna od glavnih tema širom regiona poslednjih nedelja, jer je priznao da boluje od bipolarnog poremećaja. Međutim, sada je ponovo šokirao javnost svojom odlukom!

Bojan Tomović
Bojan Tomović, Foto: Screenshot Facebook

Bojan Tomović već duže vreme nije aktuelan na muzičkoj sceni. Tek nedavno je otkrio da boluje od psihičkog poremećaja, hronične mentalne bolesti, poznate i pod nazivima manična depresija ili poremećaj raspoloženja.

 

On se sada ponovo oglasio i saopštio da ne želi da se ostvari kao roditelj jer je njegova bolest nasledna.

- Sad me, zaboga, cela familija i okolina osuđuju što sam doneo odluku da neću da imam decu. Pa to je moje pravo. Možda i ne mogu da ih imam, a i da mogu, neću, jer je bipolarni poremećaj često nasledan i ne bih podneo da moje dete pati i prolazi isto što i ja. Smatram da uz ovoliko lekova koje moram da pijem godinama, ako ne i do kraja života, ne bih bio u stanju da budem odgovoran i dobar otac, kao što nisam mogao da budem ni dobar ni odgovoran muž, zato smo se supruga i ja i rastali nakon više od 13 godina braka - rekao je on i dodao da bi voleo da njegovu odluku poštuju najbliži rođaci.

Krah desetogodišnje  ljubavi: Bojan Tomović
Foto: facebook

- Svaka čast na hrabrosti ljudima koji imaju mentalne bolesti, a ipak rizikuju i ostvare se kao roditelji, ali to je njihova odluka, kao što je moja odluka da me, nažalost, niko nikad ne nazove "tata". Ali imam ja tonu ljubavi za decu moje braće i sestara. A možda sam ja zapravo samo sebično đubre, tzv. umetnička duša koja živi u nekom svom svetu i dovoljna je sama sebi, ili toliko volim svoju slobodu, svoju samoću i sav svoj bol, koji ne želim da delim sa drugima, a posebno ne s decom. Za decu su radost i sreća, a ne bol, stresovi, nezdrave euforije i stalne depresije, koje bih im ja, ovako bipolaran, nažalost, redovno priređivao - izjavio je Tomović, koji već neko vreme živi u Crnoj Gori.

Bojan Tomović
Bojan Tomović, Foto: Printscreen

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi