NI NE SLUTITE ŠTA JOJ JE URADIO Bila je u braku sa MILIONEROM, a onda se sve raspalo i to iz jednog razloga!

A voleli su se.

Nina Badrić
Nina Badrić, Foto: Instagram

Nina je sa pet godina mlađim bila više od decenije, a kada su se rastali, svi su bili tužni.

Bernard Krasnić, hrvatski milioner, bio je velika ljubav pevačice Nine Badrić. U vezi su bili 12 godina, a šest u braku. Pevačica je cvetala pored ovog pet godina mlađeg biznismena.

Verili su se u Dubrovniku 2013, a venčali 2016. Međutim, posle tri godine su se rastali, a zvaničan razvod usledio je tri godine kasnije. Hrvatska javnost spekulisala je da je mlađani Bernard varao pevačicu. Ipak, niko se nije oglasio.

Nina je nedavno o ljubavi rekla.

- Najgore što mi se dogodilo jeste kada je moj muškarac prestao da bude zaštitnik mog srca. Kada nije iskren. Kada prosipa laži. Kada se pravi da mu je svejedno i kada me uzima zdravo za gotovo, a još gore je kada to sve shvati prekasno. Takvima ne dajem drugu šansu - ispričala je Nina Badrić za "24 sata.hr".

Ona je istakla i da je loše iskustvo iz prošlosti neće pokolebati.

- Ne treba čoveku suditi prema lošim iskustvima. To treba zaboraviti. To je prošlost i na to ne bi trebalo da se osvrćemo. Ima i te kako prekrasnih muškaraca.

Bernard je sreću pronašao kraj direktorke marketinga jedne hrvatske firme Latice Ivanišević, sa kojom je godinama u braku. Nina je trenutno solo.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi