Leontina u suzama posle Tatjaninog nastupa
Printscreen: Dailymotion
Severina

Rajko Ristić

Severina, Foto: Rajko Ristić

Pevačica Severina Kojić izgubila je bitku za starateljstvo nad sinom Aleksandrom koju je godinama vodila sa nekadašnjim partnerom biznismenom Milanom Popovićem. Mnoge javne ličnosti u Srbiji podržale su svoju koleginicu, a među njima je i Leontina Vukomanović.

Leontina se na društvenim mrežama oglasila ovim povodom i otkrila svojim prijateljima na Fejsbuku kako je ona rešila sporove sa bivšim suprugom Filipom Patom oko viđanja njihove ćerke Lucije.

Leontina Vukomanović

Rajko Ristić/Alo!

Leontina Vukomanović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Najveća glupost sudstva i centara za socijalno, kada je u pitanju dobrobit deteta jeste odluka koliko će ko od roditelja da viđa dete i taksativno u kom vremenskom periodu. Obe ove institucije moraju raditi na prevenciji negativnog ponašanja odraslih, jer dete nije na iznajmljivanje na par sati već je u interesu deteta (ukoliko je roditelj negujući roditelj) da što više vremena provodi i sa majkom i sa ocem, po dogovoru njih samih, u skladu sa vremenom koji imaju za dete - napisala je Leontina i dodala:

- Uzeti sudski dete, a onda plaćati da ga odajaju dadilje, tete i ostale novcem kupljene osobe - idiotizam je za medalju! Ni ne sećam se koja je sudska odluka bila o viđanju mog deteta sa njenim ocem, naš dogovor je da se uklapamo sa obavezama i maksimalno izlazimo u susret jedno drugom kada nam nešto oko deteta zatreba. I naša odluka je, da dete na taj način redovno i što češće bude (makar i na kratko) sa ocem jer živi sa majkom - smatra Leontina.

Severina Kojić

Promo

Severina Kojić, Foto: Promo