ZABAVA JE MOGUĆA I UZ MERE ZAŠTITE Beer Fest bar i Music Week bar pokazali da koncerti mogu biti organizovani bezbedno i tokom epidemije

Završena manifestacija "Cloud Ada"

Music week festival
Foto: Live Production/Skymusic

Distanca, maske, dezinfekcija ruku, organičeni broj ljudi i odlična zabava. Tako se može opisati #siguranprovod što je i bio moto Cloud Ada manifestacije, u okviru koje su, uz poštovanje svih mera zaštite, održani Beer Fest bar i Music Week bar.

„Koncept ovogodišnjeg Clouda bio je u potpunosti prilagođen epidemiološkoj situaciji, i iako su mnogi sumnjali da je zabava pod strogim merama zaštite uopšte moguća – koncerti kod sudijskog tornja na Adi Ciganliji pokazali su da i te kako jeste, kada se pronađe pravi format događaja.” kažu organizatori Skymusic i CEBEF.

Razmena energije između izvođača i publike bila je prepuna emocija, s obzirom na to da su se izvođači, prema sopstvenim tvrdnjama, uželeli koncerata, a publika se uželela muzičkih događaja po kojima je Beograd nadaleko čuven.

Tokom dva vikenda, na neobičnoj bini na vodi, nastupila su najveća imena domaće rok, pop i narodne muzike: S.A.R.S., Kiki i Piloti, Neverne bebe, Ničim izazvan, E-Play, Negativ, Lexington, Dženan Lončarević, Aco Pejović, Tropico bend, Mega bend, Angellina, Voyage i Breskvica, Wonder Strings i Belgrade Soul Sextet.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi