Tijana Ajfon
M.Jošida
Tijana Ajfon

M.Jošida

Tijana Ajfon, Foto: M.Jošida

Tijana Ajfon je jedna od najatraktivnijih starleta s naše scene, a da se provokativno oblači i dok ujutru baca đubre i šeta psa po svom komšiluku na Voždovcu, mogli smo da se uverimo nakon što ju je uslikao naš paparaco.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Tijana Ajfon

M.Jošida

Tijana Ajfon, Foto: M.Jošida

Naime, starleta je tokom ranih jutarnjih časova izašla u šetnju, a na sebi je nosila majičicu i šorts, koji su više otkrivali nego sakrivali. I dok je u jednoj ruci držala kesu punu đubreta, a u drugoj svog psa, pažnju prolaznika potpuno je zaokupio minijaturni šorts koji je otkrio skoro celu guzu. Nema osobe koja se nije okrenula za Tijanom. Žene uglavnom s prekorevanjem, ali zato muškarci sa oduševljenjem.

Tijana Ajfon

M.Jošida

Tijana Ajfon, Foto: M.Jošida

Njoj nisu smetali ni pogledi radoznalih komšija, ni to što je sunce tek svanulo da se razgoliti, pa se laganim korakom uputila ka kontejneru, ne mareći za okolinu. I dok je ona bacala smeće u kontejner, njena pozadina bila je u prvom planu, zbog čega je među muškarcima koji su se našli na ulici izazvala pravu pometnju.

Tijana Ajfon

M.Jošida

Tijana Ajfon, Foto: M.Jošida

 

Pomirile se Seka Aleksić i Dara Bubamara?! Otkrivamo šta stoji iz najvećeg estradnog rata!

AUTOR: Olivera Konatar DATUM I VREME: 09.10.2019. 18:05 Posle godinu i po dana pevačice na istoj bini. Dara Bubamara, Foto: Promo Klub „Gotik" predstojećeg vikenda otvara svoju četvrtu sezonu, a ono što je privuklo najviše pažnje jeste informacija da će se na istoj bini naći dve ljute suparnice Dara Bubamara i Seka Aleksić.

 

Jedan mladić počeo je čak i da snima Tijanu, ali ga je ona potpuno ignorisala.

Tijana Ajfon

M.Jošida

Tijana Ajfon, Foto: M.Jošida

- Nema ona vremena za gubljenje, čekaju je obaveze, kao i svaku domaćicu. Sada, kada živi sa verenikom, nema šale. Pored svih skandala koji se povezuju sa njenim imenom, ona je prava domaćica i stalno brine da na vreme završi svoje kućne obaveze - rekla je za „Alo“ baka iz komšiluka, koja je odlično proučila Tijanino kretanje.

 

BONUS VIDEO:

Tijana Ajfon pobesnela i iznela sav prljav veš: "Anabela i Luna Đogani su nakaze!"