Seka Aleksić, Dara Bubamara
Rajko Ristić/Alo!
Dara Bubamara

Promo

Dara Bubamara, Foto: Promo

Klub „Gotik“ predstojećeg vikenda otvara svoju četvrtu sezonu, a ono što je privuklo najviše pažnje jeste informacija da će se na istoj bini naći dve ljute suparnice Dara Bubamara i Seka Aleksić.

Kako naš izvor navodi, dogovor sa dve folkerke nije protekao lako, ali su na kraju pristale da im nastupi budu tik jedan uz drugi - Darin u petak, a Sekin samo noć kasnije.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Otvaranje kluba bilo je planirano nešto ranije, kada je prvobitna ideja bila da zimsku sezonu otvori Seka. U dogovorima za prvo vikend-otvaranje bila je i Dara, ali se nije znalo koja od njih dve će otvoriti to prvo veče.

Danima su se dogovarala ta dva nastupa, a ni Seki ni Dari nije se dopala ideja da nastupe jedna za drugom. Nijedna nije želela da popusti i odloži svoj nastup, ali je do poslednjeg momenta postojala šansa da će se neka od njih povući - priča izvor i otkriva da je Bubamara naglasila da ne želi nikakav kontakt sa Sekom.

SekaAleks

Promo

SekaAleks, Foto: Promo

- Dok su trajali dogovori za otvarajuću noć, Dara je naglasila da ni u ludilu ne želi da se sretne Seku ili njenog supruga. Objasnila je da će biti maksimalno profesionalna, ali i da joj se ne dopada što se ponavlja situacija kao onda kada je Seka zakazala koncert posle njenog zakazivanja. Gazde kluba su joj objasnile da ne treba da brine, da imaju različitu publiku i da su obe prijatelji te kuće, zbog čega u klubu ne žele probleme ni s jedne ni s druge strane. Pošto obe nastupaju u „Gotiku“ godinama unazad, spustile su loptu i pristale na dogovor. Ostaje da obe napune klub jer će u suprotnom ponovo udariti jedna na drugu - zaključuje izvor za VIP.

Četiri porodice zavijene u crno: 28 godina od ubistva oca Ognjena Amidžića, a od njegovih reči i sećanja podilazi jeza!

AUTOR: Telegraf/J.I. DATUM I VREME: 09.10.2019. 17:15 Tuga! Ognjen Amidžić, Foto: Masanori Jošida Na današnji dan pre 28 godina, 9. oktobra 1991. godine, na Baniji je na svirep način ubijen Zoran Amidžić, kao i trojica njegovih kolega koji su sa njim činili ekipu šabačkog dopisništva RTS-a.

 

BONUS VIDEO:

SPREMA SVADBU? Ana Sević prvi put javno progovorila o dečku Danijelu i trudnoći!