Andreana Čekić
E-Stock/Kobra
Andreana Čekić

E-stock/Danijel Milutinović

Andreana Čekić, Foto: E-stock/Danijel Milutinović

PROČITAJTE JOŠ:

Darko Lazić, bolnica, Marina

Screenshoot Instagram

Darko Lazić, bolnica, Marina, Foto: Screenshoot Instagram
Darko Lazić i Ana Sević

Instagram/lazardarkovic

Darko Lazić i Ana Sević, Foto: Instagram/lazardarkovic

- Rekao mi je da mu je Marina dala volju da sve brže prebrodi, a ja sam imala priliku da je upoznam pre nesreće i mogu vam reći da je divno i pošteno dete. S Anom sam u odličnim odnosima i ona je čestitala Darku. Njih dvoje su se razišli kao normalni ljudi, a ne kao kreteni. Nisu se ni svađali, ni krvili - kaže Andreana i objašnjava kako je uspela da uspostavi dobar odnos sa Lazićevom bivšom i sadašnjom lepšom polovinom.

- Kumu Anu volim i uvek ću je voleti, Marina mi je draga, ali Darka obožavam najviše na svetu. Skoro svakodnevno sam na vezi s Anom, ali i s Marinom, jer Darko nema telefon u bolnici. Nije upućen ni u to šta se priča i piše o njemu - kaže pevačica, koja je nedavno i sama bila na udaru tabloida zbog razvoda.

Andreana Čekić

Alo!/ Rajko Ristić

Andreana Čekić , Foto: Alo!/ Rajko Ristić

- Ljudi ne očekuju da me vide tužnu, jer sam pozitivna i zračim. Štagod da se desi u životu, trudim se da budem pozitivna jer je dosta negativne energije i ne želim da budem deo toga. Ako me pitate da li tugujem zbog razvoda, moj odgovor je negativan. Ono šta sam mislila i osećala to sam i objavila i nemam nameru da idem u sitna crevca. Nas dvoje ćemo ostati prijatelji i saradnici, a zasad nam super ide. Naš odnos je odličan, a na bini je atmosfera čak bolja nego pre. Ne osećam se loše, srećna sam žena, jer mi posao ide dobro. Imam megahit koji je nadmašio sva moja očekivanja, a gde god da se pojavim, svuda je euforija - kaže Andreana, koja i dalje nastupa sa bivšim suprugom.