NAKON SKANDALOZNE TUČE! Andreana Čekić pobegla iz Srbije, bivšeg verenika ne želi ni da vidi, a nakon ovog njenog poteza je definitivno kraj! (VIDEO)

Nakon tuče na poznatoj planini pevačica je Marku dala otkaz i angažovala drugog menadžera.

Andreana i Marko
Andreana i Marko, Foto: Alo!/ E-Stock

Bivši verenik Andreane Čekić, Marko Milošević navodno moli pevačicu za oproštaj i drugu šansu nakon što su se žestoko posvađali tokom odmora na planini pre nekoliko dana.

Veza zvezde "Granda" i njenog menadžera od početka je bila burna, a česte svađe i rasprave nisu izostajale. Ipak, svaki put pevačica je svom vereniku davala drugu šansu u nadi da će biti bolje, ali nakon svađe na odmoru je shvatila da više ne ide.

Kako navodno kaže izvor blizak Andreani, a prenosi Kurir, ona je definitivno stavila tačku na njihovu vezu i kaže da više ne postoji šansa da mu oprosti. Odmah po raskidu otputovala je u Beč, gde vreme provodi s porodicom i prijateljima i trudi se da zaboravi na Marka.

Međutim, on je navodno jako uporan po pitanju pomirenja, pa je svakodnevno zove i moli za oproštaj i za drugu šansu. Kako mu se Čekićeva ne javlja, on joj šalje poruke u kojima obećava da će se promeniti, da je više neće sramotiti, kao i da neće biti ljubomoran i svadljiv. S obzirom na to da se ona više puta opekla verujući mu, obećanja je više ne zanimaju, a kako kaže sagovornik, dosadilo joj je da zbog njega ugrožava svoju karijeru.

Andreana Čekić i Marko Milošević
Andreana Čekić i Marko Milošević, Foto: Screenshoot Instagram

Otkako je s njim u vezi, mnogo se negativnije kotira u javnosti, posebno zbog čestih svađa o kojima se pisalo, a smučilo joj se i to što je zbog svakog skandala morala da objašnjava porodici i prijateljima šta je u pitanju. Podsetimo, Andreana i Marko su nedavno otputovali na odmor na planinu, gde su se najpre posvađali u restoranu naočigled svih. Tu su bili prisutni i Aleksandra Prijović i Uroš Živković, a njihovim prijateljima je bilo vrlo neprijatno. Svađu su nastavili u apartmanu, gde su leteli predmeti, a sutradan su zajedno napustili hotel. Nakon toga, Andreana je raskinula s Markom i dala mu otkaz, a kao menadžera je angažovala Ibru Šarića, koji radi turneje po Americi.

Više o tuči Andreane i Marka pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:

https://www.alo.rs/vip/estrada/879

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi