VELIKO PRIZNANJE Anabela otkrila koje užase je doživela sa Gagijem u braku! Njegove LJUBAVNICE su spavale, jele i pile kod mene!

Otkrila sve!

Anabela Atijas
Anabela Atijas, Foto: Alo!/M. Jošida

Anabela Atijas progovorila je o prevarama svog bivšeg muža Gagija Đoganija, a od njega se razvela pre 10 godina.

Pevačica je priznala da su u pitanju bile žene koje su joj bliske kao sestre. Pročitajte OVDE zbog koje osobe je Anabela prošla kroz pakao.

"Ja stvarno moram da se ogradim da sam sada po tom pitanju najbezbrižnija u životu. Nisam hvatala muškarce u prevari, već su dolazile informacije do mene. Ne bi verovala kakve su mi drugarice, skoro pa sestre bile te devojke koje su mi to učinile. Ja ne znam šta je to. Šta god da je bilo u pitanju, nije bilo potrebe za tim jer sam se i ja divila njima, to su bile baš ostvarene žene i voljene i lepe. Ja im nikada nisam rekla da to znam zato što sam uvek krivila mog supruga tadašnjeg. Nikada im nisam zamerila, našla sam način da se distanciram. Možda se jedna prepozna, ali čisto sumnjam. Čak mi on tu može biti jasan, ali šta je sa njima?", rekla je Anabela i dodala:

"To su bile žene koje su dolazile kod mene kući, jele, pile, spavale i ja sam se družila s njima. To je dupla bol. Saznavala sam te stvari od ljudi iz naše branše koje nikada nisu zloupotrebile te informacije jer je njima bilo podjednako bolno kao i meni. Ja sam to proverila. Taj što je brljao, nije znao da brlja kako treba. Baš sam patila i bolelo me je. Samo sam želela da mi neko kaže koji je razlog." Pročitajte OVDE koju veliku zvezdu su unajmili da joj pomogne u pevanju.

Anabela, Luna
Anabela, Luna, Foto: Screenshoot Youtube

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi