Anabela Atijas Marko Miljković
E-stock
Anabela Atijas Marko Miljković

E-stock

Anabela Atijas Marko Miljković, Foto: E-stock

Odnos Anabele Atijas i Marka Miljkovića od kada su izašli iz rijalitija je bio na staklenim nogama. Zbog previše svađa, vređanja i izgovorenih ružnih reči oni su se udaljili i nisu imali komunikaciju, ali zbog Lunine trudnoće izgleda da se sve menja.

- Sve ide normalnim tokom. Ipak ćemo svi biti vezani tim detetom, ali vreme će odraditi svoje. Kada bude postao otac jedne devojčice, shvatiće da sve što sam radila nije bilo iz mržnje. To je sve bila ogromna ljubav prema mojoj ćerki - ispričala je Anabela i dodala u kakvom je odnosu sa ćerkom Lunom:

- Ništa se nije promenilo. Previše je lepih trenutaka bilo da bismo to zamenili sa nekim lošim periodom. Niko se ne ponosi time, ali to je jedan životni put koji nam je Bog nametnuo. Bitno je kakvi ćemo ljudi postati nakon toga, a verujem da smo postali bolji - istakla je pevačica u „DeToxic“ emisiji.

Podsetimo, Luna i Marko nedavno su saopštili da čekaju devojčicu i da će joj dati ime Mia. 

Pročitajte još

Komentari (3)

Nena

12.01.2021 17:17

Iskreno, da nisam gledala svojim očima i slušala svojim ušima, ne bi imala ovaj osećaj mučnine kada ova nemajka progovori o ljubavi...

Miki

12.01.2021 17:50

Prvi put kad je ušao u parove , devojka se zvala Mia

lili

12.01.2021 19:06

Anabela je bila sa Markom, mnogo pre Lune. Žena voli mlađe muškarce, pa zato ona ne može da podnese sve ovo. Stoga i onakvo ponašanje u Zadruzi....mada je ona itekako pokazala kakav je škjam od žene, i nevezano sa Miljkovićem. Histerična, nevaspitana..ma užas...nije ni Gagi bio cvećka u svoje vreme, alo ona ga je nadmašila.