Andrej Atijas i Anabela
printscreen
Anabela i Andrej Atijas

printscreen

Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, niko nije očekivao da će se tako jaka ljubav ugasiti, a kao razlog pevačica nije navela prestanak ljubavi, jer oboje naglašavaju da se i dalje i poštuju, ali i vole.

Anabela i Andrej Atijas

Vladimir Marković/Alo!

Foto: Vladimir Marković/Alo!

Sarajevski biznismen retko daje izjave, pogotovu na ovu temu, međutim, za bosanski portal otkrio je da su zapravo drugi krivi za raspad njihovog braka, pa u jednom momentu i izjavio da se "sve ugasilo". Ipak, jedno pitanje dočekalo ga je nespremnim, a upravo ono otkrilo je da realna šansa za pomirenjem zapravo postoji.

"Da li postoji šansa za pomirenjem? Pa vidi ovako, na to ne mogu da ti odgovorim jer nisam vidovit. Da li postoji želja - postoji. Ali mislim da je to nemoguće", rekao je Atijas zatečen pitanjem.

Andrej Atijas i Anabela

printscreen

Foto: printscreen

"Puno se toga isprljalo u međuvremenu, opet kažem, ne od strane nas, od strane drugih. Ja bih voleo da postoji šansa, ali čisto sumnjam, iskreno. Ja nju toliko volim, da joj želim svu sreću u životu", zaključio je, za sada, i dalje bivši suprug Anabele Atijas.

BONUS VIDEO

Voditeljka Jovana Jeremić otvorila vrata stana, a onda je svekrva otkrila sve pikanterije!

 

Komentari (1)

Tatko

19.10.2019 12:17

Svadjamo se - mirimo se. Svadjamo se - mirimo se. Svadjamo se - mirimo se. Svadjamo se - mirimo se. Svadjamo se - mirimo se. Svadjamo se - mirimo se. Svadjamo se - mirimo se. Svadjamo se - mirimo se. Svadjamo se - mirimo se. Svadjamo se - mirimo se. I TAKO SVAKI DAN DA NE BUDE DOSADAN.