Anabela Atijas
Screenshot Youtube
Anabela Atijas

Screenshot Youtube

Anabela Atijas , Foto: Screenshot Youtube

Anabela i Andrej Atijas glavna su tema u medijima poslednjih nekoliko nedelja! Pevačica je otvoreno priznala da njih dvoje nisu dva meseca zajedno, ali isto tako da i nju suprug i dalje poštuje i ceni.

Kako je dalje istakla, na ovakav korak rešili su se udruživši snage. Poslednje dane braka provodili su mirno i u dugim razgovorima, čak i o prijateljstvu s beneficijama, što je mnoge iznenadilo.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Izgleda da je sve po zasluzi, pa sam verovatno i ja to zaslužila i hvala mu na tome. Meni je drago. I stvarno ovom prilikom, evo... postoji neka neraskidiva nit između nas dvoje i uvek će postojati. Ne znam ni zašto ni kako. Negde je on... jedna od mojih srodnih duša, koja će na moju sreću ostati uvek tu u blizini. Jednostavno je izgleda bilo suđeno da pre budemo prijatelji nego ljubavnici", ispričala je ona Sanji Marinković, koja je odmah istakla da se Andrej poneo veoma džentlmenski, iako je braku došao kraj.

Andrej Atijas i Anabela

printscreen

Andrej Atijas i Anabela , Foto: printscreen

"Što se tiče jurišanja, on je za mene bio i ostao najhrabriji, kada sam ja u pitanju. Nijedan me muškarac nije tako osvajao, kao on", otkrila je Anabela.

Buba Koreli nakon izrečene kazne napustio Bosnu! Evo gde je uhvaćen! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 28.09.2019. 18:00 Izbegava odsluženje kazne? Buba Koreli, Foto: printscreen Buba Koreli ili Amar Hodžić, kako mu je pravo ime, pre nekoliko dana osuđen je na godinu dana zatvora, zbog krivičnog dela neovlašćene proizvodnje i prodaje opojnih droga. Hodžić i još jedan muškaraca terete se da su od decembra 2014.

 

"Danima sam bila kao da mi je neko umro. Ni sad mi nije svejedno.

Prvih dana, kada je bilo najkritičnije, bili smo bliski. Satima smo pričali...

Anabela Atijas

Screenshot Youtube

Anabela Atijas , Foto: Screenshot Youtube

Bolje je da budemo prijatelji, možda prijatelji sa beneficijama", nasmejala se ona pa priznala da je bilo je priča i na tu temu: "Slatko je to bilo, interesantno...", izjavila je pevačica.