Ana Sević u vezi sa zgodnim trenerom! (FOTO)

Alo.rs/Svet | vip 2018-01-23 16:48:25 2018-01-23 16:48:25

Pevačica Ana Sević, koja se razvodi od kolege Darka Lazića, ne odvaja se od personalnog trenera i fitnes instruktora Marka Mićovića!

Alo!/Rajko Ristić

Ona već šest meseci svakodnevno vežba sa njim, a ljudi iz njihovog okruženja šuškaju da su se između pevačice i mladog sportiste vremenom rodile emocije.

- Čini mi se da se Ana i Marko dopadaju jedno drugom i da između njih dvoje postoje simpatije i emocije. Već neko vreme su veoma bliski, često ih viđam zajedno. Ne bi me iznenadilo da je Ana zbog razvoda od Darka pronašla utehu u njemu, ali oni još kriju sve što se dešava između njih - kaže izvor blizak fitnes treneru.

Marko je Sevićkin lični trener i već neko vreme joj pomaže da bude u savršenoj formi. Upravo je on zaslužan za to što, uprkos krahu braka, pevačica nikad nije izgledala bolje.

- Ana je pod stresom zbog razvoda, a Marko je bio uz nju u trenucima kad joj je bilo mnogo teško. Razgovarali su o svemu onome što su mediji pisali o njoj i Darku, priznala mu je da je pod velikim pritiskom i da joj znači što ima s kim da popriča - otkriva izvor i dodaje da su mišićavi mladić i atraktivna “Zvezda Granda” lep par:

- Dečko je zgodan, mlad, ona je lepa, a sada već i slobodna, nema tu ništa loše. Dok je cela Srbija brujala o njenoj aferi sa Acom Lukasom, Darkovim prevarama i problemima u braku, ona je našla rame za plakanje. Prijalo joj je da Marku olakša dušu, pa ne čudi što su se toliko zbližili - kaže izvor blizak pevačici.

 

Expand player
Pogledajte više