Taksi
Foto: Alo/Shutterstock

Kad te potera muka, ponekad se samo nastavlja u šta se uverio i jedan Kraljevčanin koji je zbog zaboravnosti završio u zatvoru. Srećom, jedan taksista je prekratio njegovu muku, te je mladić mogao da odahne.

Pre dve godine objava jednog mladića iz Kraljeva, koji je u očaju napisao da je izgubio 150 dolara, privukla je veliku pažnju korisnika ove mreže, međutim, kako su krenuli da se ređaju podrugljivi komentari, momak je post vrlo brzo obrisao.

Srećom, tu objavu je na vreme videla supruga taksiste Radeta Popovića koji je upravo na zadnjem sedištu svog vozila našao 150 dolara i čekao da se javi njihov vlasnik. Čim mu je supruga prenela da mladić preko društvenih mreža hitno traži taj novac, on ga je brže bolje vratio. Nije ni slutio da taj novac zapravo služi da nesrećni mladić izađe iz zatvora.

Novac mu bio potreban da plati kaznu

- Našao sam se sa njegovim ocem i vratio 150 dolara. Njegovi roditelji su sa sela i dali su mu taj novac da plati kaznu u poslednji čas. Međutim, on je novac izgubio, policija je došla i odvela ga u zatvor - priča Rade za Telegraf.rs.

Kako dalje navodi, otac mladića mu je čim su se našli rekao da hitno ide da razmeni novac i plati kaznu kako bi sina izvukao iz zatvora.

- Bilo mi je drago da sam pomogao. Ne smatram da sam učinio bog zna kako veliko delo. Svako pošten bi odmah vratio taj novac - skromno na kraju dodaje Rade.

On je inače otac troje dece i poznat kao pošten i vredan Kraljevčanin.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading