Ana Nikolić ostala bez para, ne može da završi album?! Pobegla iz Beograda, nikom nije rekla gde ide?!

Katarina Lazarević | vip 2019-11-08 22:47:19 2019-11-08 22:47:19

„Nikolićeva nikome od saradnika nije ostala dužna, ali neke pesme su joj ostale nedovršene, a nije imala novca da snimi spotove za mnoge numere, pa je zbog toga odložila promociju“, kaže izvor „Alo!"

Screenshoot Youtube

Ana Nikolić je pre dva meseca najavila izlazak svog novog albuma, koji nosi naziv „Klinika“, a kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, pevačica je morala da odloži promociju novih pesama jer je ostala bez novca!

PROČITAJTE JOŠ:

 

Naime, Nikolićeva je veliku sumu uložila u nove pesme i spotove, ali joj je pred izlazak albuma ponestalo finansijskih sredstava. Zbog toga je, kako saznajemo, pre nekoliko dana napustila Beograd kako bi se sklonila od pritiska kojem je svakodnevno izložena, ali i kako bi pronašla rešenje za finansijske probleme.

- Ana je tri godine pauzirala u svojoj karijeri, a želela je da se vrati na muzičku scenu u velikom stilu. Dugo i vredno je radila na novom albumu, za koji je angažovala najbolje saradnike. Prethodni album joj je radio bivši suprug Stefan Đurić Rasta, a Ana je za „Kliniku“ okupila nov tim. Dosta pesama su joj radili Marina Tucaković, njen sin Milan Laća Radulović, Darko Dimitrovski i Emina Jahović, a Ana je čak unajmila i stilistkinju koja radi za mladu Anastasiju Ražnatović. Za taj tim saradnika joj je trebalo dosta novca, a pred sam završetak je ostala bez para - tvrdi izvor „Alo!“ i dodaje da je zbog finansijskih problema odlučila da na nekoliko dana ode iz Beograda.

- Dosta novca uložila je kako bi sve izgledalo svetski, a pošto nije pitala koliko šta košta, u jednom trenutku to joj se obilo o glavu. U trenutku kada je pred kraj septembra najavila izlazak albuma, Ana je ostala bez para. Nikome od saradnika nije ostala dužna, ali neke pesme su joj ostale nedovršene, a nije imala novca da snimi spotove za mnoge numere. Zbog toga je bila veoma besna i ljuta na sebe - rekao je izvor i objasnio da Nikolićeva ne može sebi da oprosti lošu procenu.

- Poverila se drugarici da nije dobro rasporedila novac i da sada njen album mora da ispašta. Shvatila je da nema izlaza i da joj treba nekoliko dana samo da se skloni od svega. Nije mogla više da podnese pritisak saradnika i fanova, koji ne prestaju da je pitaju kada će izaći album. Zbog toga je rešila da ode iz Beograda i na miru pokuša da nađe izlaz iz cele situacije - ispričao je izvor i dodao:

- Ana je ćerku Taru ostavila kod majke, a nikome nije rekla kuda ide. Majci je rekla da će se vratiti za nekoliko dana, čim nađe način kako da se izvadi iz problema -ispričao je izvor „Alo!“ i objasnio da Ani od fanova stiže više od 100 poruka dnevno.

- Ana sebi ne može da oprosti jer je izneverila svoju vernu publiku. Najavila je izlazak albuma i onda samo nestala. To nije u njenom fazonu i sada jedva čeka da nađe novac i završi pesme u što kraćem roku - rekao je izvor „Alo!“.

 

Najavila „Marakanu“ za 2020!

Dok je najavljivala nove pesme i album, veoma samouvereno je poručila fanovima da se spreme za koncert godine. Naime, ona je na svom Instagramu saopštila da za sledeću godinu sprema koncert, i to na „Marakani“. Fanovi su je momentalno podržali, ali kako je krenula sa obećanjima koje ne može da ispuni, malo ko je shvata ozbiljno.

 

Expand player
Pogledajte više