Ana Nikolić
Alo!
Ana Nikolić

Alo!

Ana Nikolić, Foto: Alo!

Ana Nikolić je promenila život iz korena i sada uživa punim plućima kako u novoj liniji, tako i u novom dečku.

Pevačica je nedavno otputovala u Ujedinjene Arapske Emirate, nakon čega je skoknula do Tajlanda, a za sve to iskeširala je oko 25.000 evra. Da joj ne bi bilo hladno, ona je navodno na put povela i svog dečka kojeg i dalje dobro krije od očiju javnosti.

Njih dvoje navodno uživaju na prvom zajedničkom odmoru, a pevačica se šepuri fotkama u bikiniju na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ??? ??????? (@ananikolicofficial) on Jan 16, 2020 at 11:26pm PST

"Ana nikada nije bila srećnija i zadovoljnija. Mršava je kao grana, stesala se, uradila nove pesme i zato je rešila da uživa za sve pare, jer kad izađe novi album, zaradiće ponovo. Pored toga, zaljubljena je do ušiju u novog dečka. Ne mogu da vam kažem ko je i šta je, jer će se naljutiti, ali gleda u nju kao u Boga. On joj je bio vetar u leđa da figuru dovede do savršenstva, a sada, koliko vidim, fotografiše je na plažama. Ali Ana ne zapostavlja ni ćerkicu, skoro i da se ne odvaja od nje" - priča Anina drugarica, koja je insistirala na anonimnosti.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ??? ??????? (@ananikolicofficial) on Jan 16, 2020 at 1:47pm PST

Prema njenim rečima, Nikolićeva nema u planu da se udaje niti da više rađa decu.

"Nikada se to ne zna, ali, kako stvari stoje, želi samo da uživa u životu. Zanima je samo to da Taru izvede na pravi put. U brak više ne veruje, probala je i videla da taj papir samo pravi problem, pa je odlučila da bez ikakve birokratske obaveze bude sa svojim partnerom. Ni njenom dečku ne smeta, naprotiv, podržava njene odluke i, koliko god budu mogli, neće se zajedno pojavljivati u javnosti. Oboje su na početku veze postavili stvari na svoje mesto i ne opterećuju se nebitnim stvarima. Ana se nekoliko puta opekla što je emotivni život dala na tacni i to je rešila da ne ponovi." - završava izvor.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ??? ??????? (@ananikolicofficial) on Dec 25, 2019 at 2:41pm PST

Ana Nikolić se nije oglašavala povodom ove situacije.