IZNELA ŠOKANTNE DETALJE Ana Bekuta: Jelena je bila NEUPOTREBLJIVA! Otkrila zbog čega je Karleuša PLAKALA

Ispričala sve.

Ana Bekuta
Ana Bekuta, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Ana Bekuta je uvek brižljivo doterana i negovana, ali kad dođe kući, zavrne rukave i baci se na posao.

 

- S obzirom na to da je počelo proleće, kao i na sve ljude, i na mene deluje pozitivno bolje vreme. Nisam počela prolećno spremanje kuće, to uvek radim krajem aprila. Mogu vam reći, Mrka mi mnogo pomaže, on sve po kući radi. Mnogo mi pomaže“, kroz smeh kaže Ana, i nastavlja: „Ma šalim se, ne pipa ništa. On je stvarno moja i leva i desna ruka, moja podrška na svim frontovima, pa tako i kad radim po kući, on mi uvek kaže: ’Rad oplemenjuje posmatrača.’ Tako da, on opet navija za mene. I to je nešto! - podvlači ona.

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić
Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Foto: Privatna arhiva

Osvrnuvši se na Zvezde Granda, Ana kaže da se raduje što se Jelena Karleuša vratila u žiri. Pogledajte OVDE koje spevačice su se svađale na krv i nož u Zvezdama Granda.

Šaban Šaulić Jelena Karleuša Zvezde Granda
Šaban Šaulić Jelena Karleuša Zvezde Granda, Foto: Alo!/Rajko Ristić

- Verujte mi, veoma teško sam sve to podnela. Sama Jelena zna koliko sam učestvovala u svim tim pripremama oko Divnine sahrane i dala svoj maksimum. Jelena je tih dana bila totalno neupotrebljiva. Marija Šerifović i ja smo to videle kada smo došle kod nje da joj izjavimo saučešće. Neću sada da govorim šta je sve bilo tu organizovano i šta se sve izdešavalo, uglavnom, ispalo je sve kako Divna i zaslužuje. Ako mene pitate, otišla je prerano“, kaže Ana, i priznaje da su je estradne nesreće mnogo uzdrmale: „Sada vam priznajem, otkako je nesrećnim slučajem otišao Luis vraćajući se ko zna odakle, rešila sam da ću biti mnogo opreznija. Uvek sam za to da krenemo sutradan, posle doručka, naspavani i odmorni od prethodne noći. Ne mogu da se ne osvrnem i na Šabanovu nesreću. Došla je iznenada i prebrzo. Mnogo me je pogodilo i razočarana sam. Nikada nisam mogla da zamislim da će on otići na taj način. Kada bih pomislila na njega, zamišljala sam ga kako peva dokle i diše. Stravičan je način na koji je otišao. Prerano, ali prerano je otišao. On će zauvek biti živ i u našim srcima jer je bio to što jeste od pevača do ličnosti - istakla je pevačica.

Snežana Đurišić
Snežana Đurišić, Foto: Screenshot Youtube

Inače, Bekuta se pojavila na koncertu Snežane Đurišić uprkos pričama da sa koleginicom nije u najboljim odnosima. Pogledajte ovde zašto su bile u svađi.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi