"TERALI SU ME DA GA UBIJEM!" Ana Bekuta je sa 17 godina rodila sina i dala ga na USVAJANJE! Evo kako on danas izgleda!

Bolna ispovest.

Ane Bekuta
Ane Bekuta, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Jedna od najboljih pevačica narodne muzike svog naslednika Igora Polića rodila je kao gimnazijalka, u 17. godini, nakon čega ih je pratio nimalo lak životni put.

"DRAGI BOŽE, DA LI ONA SEBE ČUJE?" Miljana Kulić proslavila 1. rođendan sinu Željku! Kada je POČELA DA PEVA, gosti su se krstili i levom i desnom! (VIDEO)

Ana Bekuta se oduvek trudila da ne eksponira javno svoj privatni život, a njenog sina retko imamo priliku da vidimo.

 

Pevačica ne krije da je nakon što je rano postala majka prolazila kroz teške trenutke, koje je, na sreću, veoma brzo uspela da prebrodi, a svom sinu obezbedi bezbrižno detinjstvo i normalan život.

- U sedamnaestoj godini imala sam zdravu i zrelu odluku da rodim dete, šta god da se desi na ovom svetu. Bila sam maloletna, odnosi u porodici, selu, okolini nisu bili sjajni. Da bi se stanje sredilo i smirilo, dala sam Igora u dom u Zvečanskoj ulici. Ostao je tamo osam i po meseci, ja sam odlazila svakih deset dana da ga vidim i vraćala se. Kad sada pričam o tome, kao da pričam o nekom drugom, ta osećanja su negde potisnuta.

"NASAMO S NJIM NA PLAŽI!" Luna progovorila o odnosu sa Novak Đokovićem! Marko će ODLEPITI kada čuje šta je Đoganijeva otkrila!

Igor Polić
Igor Polić, Foto: Screenshoot Facebook

Tek kada se sredilo stanje u porodici, kada su na moje insistiranje roditelji pristali da dođem s Igorom kući, dovela sam ga. Bio je maj, u septembru sam napunila osamnaest godina. Igor je, naravno, postao miljenik porodice, a ja sam u sedamnaestoj godini sazrela. Moje devojaštvo nije postojalo, zamenile su ga pelene i briga o detetu. Bila sam, što bi klinci danas rekli, utripovana, nezreli oboje i ta veza nije rezultirala brakom. Gimnaziju sam napustila posle drugog razreda, a rođenje Igora ubrzalo je odluku da se bavim muzikom - ispričala je svojevremeno Ana.

 - Da sam rodila koju deceniju ranije, možda bi me kao vešticu spalili ili barem proterali. Smatrali su me glupačom zato što "to" nisam na vreme ubila. Ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici. Posle strašnih unutrašnjih lomova, smestili smo Igora u dom. Veliki komad mog srca tada je otkinut i ta rana nikad neće zaceliti - govorila je Bekuta.

SVE SU SE DOGOVORILE Sanja i Matora postaju roditelji! Evo koja će od njih da RODI i kako će NAPRAVITI BEBU!

Pevačica ne krije koliko je ponosna na svog naslednika. Ana je izuzetno vezana za svoje unuke, Igorovu decu Sonju i Branka, koji svoju baku podržavaju u svemu.

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić
Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Foto: Alo!/Dejan Briza

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Životna priča popularne pevačice nateraće vam suze na oči!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi