Ana Bekuta
Alo!/Rajko Ristić
Ana Bekuta

Alo!/Rajko Ristić

Ana Bekuta, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Prema pisanju Skandala, sticajem nesrećnih okolnosti, Ana Bekuta dovela je sebe prošle nedelje u predinfarktno stanje.

 

Okolnosti koje su dovele do toga da se najbolja pevačica naše estrade nađe kod kardiologa bile su potpuno naivne.

Naime, Ana u poslednjih nekoliko nedelja svakodnevno gubi kilograme, jer je na specijalnom režimu ishrane. Od kada je počela da se hrani zdravo i da u potpunosti izbegava so, ona koja je inače patila od visokog krvnog pritiksa, odjednom je prepolovila terapiju jer joj je pritisak naglo pao i više s tim nema problema. 

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

Alo!/Dejan Briza

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Foto: Alo!/Dejan Briza

Ana Bekuta je osim dijete uključila i svakodnevne fizičke aktivnosti, ali nije slušala preporuke lekara. Računajući da se sjajno oseća, ona je pešačila svakog dana po nekoliko kilometara. Međutim, prošlog utorka nije izabrala dobar termin za šetnju pošto je i u popodnevnim časovima temperatura prevazilazila 35 stepeni. Ona ne bi ni izašla da prošeta da nije htela malo da se isprazni.

Ali kada je izašla i prošetala, zbog sparine i visoke temperature, naglo joj je pozlilo.

Ana Bekuta

Alo!/Rajko Ristić

Ana Bekuta, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Kako prenosi Skandal, pevačica umalo nije pala na stazi. Ipak, srećom je imala dovoljno snage da pozove svog partnera Milutina Mrkonjića da je odveze kod lekara. Odmah je primljena na hitan pregled i lekar joj je objasnio da je bila na ivici predinfaktnog stanja.

Stres koji je doživela i visoka temperatura uticali su da povise njen pritisak koji je do tada bio veoma nizak. Uz dodatnu šetnju i napor njeno srce se i te kako preopteretilo i to je dovelo do rizične situacije.

PROČITAJTE JOŠ:

Đorđe David

Nenad Vujanović/Alo!