Ana Bekuta
Marko Metlaš/Alo!
Dačić punoletstvo

Instagram

Dačić punoletstvo, Foto: Instagram

Pevačica Ana Bekuta, zajedno sa svojim izabranikom, političarem Milutinom Mrkonjićem Mrkom, krenula je u borbu protiv viška kilograma, a za „Alo!“ je otkrila kome bolje ide.

PROČITAJTE JOŠ:

Marko Miljković, Ena Popov, Slavica Ćukteraš

Printscreen

Marko Miljković, Ena Popov, Slavica Ćukteraš, Foto: Printscreen

 

- I Milutin i ja smo na strogom režimu ishrane. On je smršao više od 25 kilograma, ali to je bilo postepeno. Već godinu dana je na specijalnom režimu, a kod mene je gubljenje kilograma išlo nešto brže jer sam za manje od dva meseca izgubila gotovo 10 kilograma - kaže pevačica na početku razgovora za „Alo!“.

- Ali sad ću da ga stignem i pratim ga u stopu sa izgubljenim kilogramima. Sada sam trenutno na redukovanoj ishrani jer nemam vremena da vežbam, ali ću polako i to da ubacim. Stići ću ja Milutina vrlo brzo - kroz smeh nam je ispričala pevačica, koja kaže da je njen izabranik uvek bio uz nju.

Ana Bekuta

Dejan Briza

Ana Bekuta, Foto: Dejan Briza

- Mrka je moj verni pratilac, moj tihi navijač. Bilo da se radi o koncertima, o podršci u vezi sa ishranom ili o bilo kom drugom problemu, on je uvek tu. Od kada smo zajedno, nije se nijednom desilo da nije došao na moj nastup u Beogradu. Neke druge možda i propusti, ali kada je u našoj prestonici, to ne može da se desi - rekla je Ana i dodala da nije preterano romantična i da organizaciju bitnih događaja prepušta svom izabraniku.

Pred nastup pijem kafu i vodu!

Pevačica je otkrila da na svojim nastupima nema posebne uslove. Kaže da je skromna i da nije zvezda. - Nikada nisam tražila nikakve posebne uslove u bekstejdžu. Tražim samo da bude dovoljno flaširane vode i da imam kafu, ništa drugo mi ne treba. Takođe, dan pred koncert mi je samo bitno da malo duže spavam i da ne jedem posle 15 časova. Ne valja da se peva na pun stomak - otkrila je Bekuta, koja će na festivalu „Ulaz“ nastupati 13. jula na bini „Koreni“.

 

- Nikada nisam bila preterano romantična, a pored Milutina i ne stižem. On sve godišnjice, proslave, rođendane sam pripremi, tako da sam mirna po tom pitanju. U poslednjih godinu dana ne izlazimo tako često, pa najviše volim da sedimo kod kuće, pijemo neko lepo vino i uživamo. Idealno veče mi je da budem sa njim - otkrila je pevačica za „Alo!“.