OBUZELA JE TREMA, POPILA RAKIJU Aleksandra Prijović snimila se*s scene, uskoro će sve ugledati svetlost dana

Hit!

Aleksandra Prijović
Aleksandra Prijović, Foto: Dejan Briza/Alo!

Pevačica Aleksandra Prijović je dobila ponudu da snimi erotske scene u jednoj poznatoj seriji. Naime, ona će u toj seriji glumiti pevačicu Milu koja se zaljubljuje u pogrešnog čoveka koga glumi Branislav Tomašević, a po scenariju treba sa njim da završi i u krevetu.

Prija je odbila da se za potrebe scene skine i snimi ovu scenu.

- Kad sam u scenariju pročitala da treba da snimim tu strasnu scenu, rekla sam im da ne mogu. Nisam htela to da radim po cenu da izgubim ulogu. Onda smo to uradili mnogo drugačije, ali ne smem da otkrivam detalje. Reći ću vam sam da glumim pevačicu koja je na počeku karijere i koja se ludo zaljubi u pogrešnog čoveka - rekla je Prija.

Aleksandra Prijović
Aleksandra Prijović, Foto: Dejan Briza/Alo!

Teško joj je palo da snimi jednu scenu, a zbog toga je uzela i malo alkohola kako bi se opustila.

- Teže je biti glumica nego pevačica, nikada u životu nisam imala veću tremu. Svi na setu su se trudili da me opuste, najviše Vuk Kostić i Marko Janketić. Pretrnula sam od straha kada je trebalo da u u policiji snimim scenu u kojoj me oni ispituju. Onda sam im tražila rakiju da bih se opustila. Zapravo, trebalo je u toj sceni da budem pripita, pa sam stvarno popila rakiju kako bih odglumila - priča Aleksandra.

Aleksandra Prijović
Aleksandra Prijović, Foto: Dejan Briza/Alo!

Kaže da je ponosna što je krenula stopama svoje svekrve Lepe Brene.

- Filip me je uvalio u sve ovo! Nisam htela da prihvatim ulogu, a on me je nagovorio. Eto, na kraju je bio u pravu. Bio je na setu i oduševio se kako sam se snašla. Jedva čekam januar da krene emitovanje - rekla je Prija.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi