Aleksandar Milić Mili
Rajko Ristić/Alo!
Aleksandar Milić Mili

Rajko Ristić/Alo!

Aleksandar Milić Mili, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Osnivač "Miligrama" i najpoznatiji kompozitor na ovim prostorima Aleksandar Milić Mili napunio je 29. januara 51 godinu, a godine se nikako ne vide na njegovom telu. To je, svakako, rezultat disciplinovanih treninga, a već je i poznato u koliko je dobroj formi i koliko vodi računa o fizičkom izgledu.

Da redovno trenira i vodi zdrav život Mili redovno pokazuje na Instagramu, a kada se pogledaju njegovi snimci malo ko bi mu stao na crtu.

Naročito kada je reč o letnjim danima, tokom kojih je Mili redovno objavljivao slike sa jahte ili plaže, sa prezgodnom suprugom čiji izgled već dugo unazad mnogi komentarišu. Nina je inače bivša manekenka, a njih dvoje jedan su od najzgodnijih parova na domaćoj javnoj sceni.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial) on Sep 15, 2019 at 1:58am PDT

Na idealnoj građi i mišićima kompozitoru mogu pozavideti mnogi sa domaće javne scene, pa čak i oni duplo mlađi. A u prilog tome ide i podatak da je bio gimnastičar i prvak države na razboju.

Inače, par ima dvoje dece, ćerku i sina.

A ukoliko ste se pitali kako izgleda jedan Milijev dan u teretani i šta je zaslužno za njegovu sjajnu formu, Mili na radost svojih pratilaca često objavljuje i snimke iz teretane, na kojima je jasno koliko truda ulaže i odakle dolaze rezultati.

"Ti si multipraktik", "Bravo, brate", "Da li je realno da ovako izgledaš?", "Mili, baš nabijaš komplekse ovim momcima", neki su od komentara na Milijeve slike i snimke sa treninga.

Pogledajte novi snimak koji je pravi izazov i za mlade momke:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial) on Feb 12, 2020 at 3:22am PST

Podsetimo, Mili je sa Miligramom nekoliko dana proveo na Kopaoniku, gde su snimili novi spot koji će biti jedan od najlepših domaćih spotova ikada snimljenih.

Nakon hita "Karotida" koji je otevao novi pevač Miligrama Adi Šoše, publiku će najkasnije do kraja februara obradovati novom pesmom.