Aco Pejović
Dejan Briza/Alo!
Aco Pejović

Dejan Briza/Alo!

Aco Pejović , Foto: Dejan Briza/Alo!

Kako sve tračeve o domaćim zvezdama najbolje znaju njihove komšije, uputili smo se ka njegovoj kući, koja se nalazi u beogradskom naselju Bežanijska kosa, gde su mu prve komšije ujedno i popularne zvezde Ilda Šaulić, Lepa Brena, Saša Popović, Keba i mnogi drugi…

PROČITAJTE JOŠ:

Anastasija Ražnatović

Screenshot Instagram

Anastasija Ražnatović, Foto: Screenshot Instagram

 

Međutim, nas nije zanimalo kako ga oni vide, već šta kaže običan narod.

Aco Pejović

E-stock/Ivan Dobričić

Aco Pejović, Foto: E-stock/Ivan Dobričić

- Aco je veliki vernik. Posti, ide na pričest, liturgiju, ispoveda se… Viđam ga stalno u ovoj našoj crkvi na Bežaniji. Mogu vam reći da je i porodicu tako vaspitao. Oni su prava hrišćanska porodica, vernici su, skromni su i pošteni - kaže ona.

- On se u potpunosti okrenuo veri i mislim da ga je to i održalo u životu. Bogu hvala, sve se dobro završilo, opet zahvaljujući veri. Ćerkice su sledile tatin primer, pa su i same našle mir u molitvi - kaže komšinica, koja je dobro upoznata sa porodičnim prilikama Pejovića.

Šetajući tako po beogradskom naselju Bežanijska kosa, sreli smo i druge Pejovićeve komšije, koje su lep dan iskoristile za džoging. Sa zadovoljstvom su svi pristali da govore o pevaču.

Aco Pejović

Alo!/ Nenad Vujanović

Aco Pejović, Foto: Alo!/ Nenad Vujanović

- Ma svi su oni divni, porodično. Bilja je uvek kulturna i prijatna. Uvek se lepo i srdačno javi, pozdravi se. To i ne čudi, žena je intelektualac i profesorka je na fakultetu - kažu složno komšije. 

- Ćerke su im prelepe. Sve imaju dugu i lepu kosu, moderne su. Ali na stranu sve to, odlični su đaci. Jedna je završila fakultet, druga studira medicinu i odličan je student, ova najmlađa je odličan đak… Jednostavno, Pejovići su porodica na koju bi svako trebalo da se ugleda - rekle su nam komšije i nastavile s džogiranjem.