Andreana
Foto: Printscreen/Printscreen/AmiGShow

Pevačica Andreana Čekić kao zmija noge krije dečka. Ipak, paparaco ekipa jedne televizije uspela je da je uhvati na delu sa, kako su naveli, "nepoznatim muškarcem koji ju je hvatao za zadnjicu i pribijao uza zid".

Pevačicu su pratili do jedne televizije gde je imala gostovanje. Nakon gostovanja, Andreanu su sačekali, a ona se uputila na večeru sa društvom i majkom.

Pevačica je krenula na Vračar, a scena koja je usledila je šokirala paparaco ekipu. Kako su precizirali, Čekićeva je ostavila majku da čeka u kolima, a ona je istrčala sa istim muškarcem koji ju je, kako su naveli hvatao za zadnjicu.

Andreana Čekić

Foto: Youtube/Printscreen

 

"Zaustavili su se u vreloj akciji ispred zgrade gde ju je nabio uza zid. A potom su ušli u zgradu. Posle nekog vremena, Andreana se vratila do kola gde je dočekala njena majka na parkingu", objavila je Hajp televizija čija je paparaco ekipa pratila Čekićevu.

Andreana Čekić

Foto: Youtube/Printscreen

 


Inače, Andreana je ranije rekla zašto ne želi javno da priča o dečku.

- Odlučila sam da o ljubavnom životu ne govorim mnogo, mogu samo reći da sam srećna i ispunjena žena. Što znači da ima neko, ali ne planiram da to dajem u javnost i da pričam ko je i šta je. Nagađa se nešto, ali ja ne želim ni da potvrdim ni da demantujem, umorila sam se od toga kada ti mediji šnjuvaju po privatnom životu. Mene nisu mazili, ali ne radim ja to da bi im se svetila, već da bih što duže uživala u sreći - rekla je Čekićeva.

Andreana se ne smiruje

Andreana Čekić privukla je veliku pažnju u jednom lokalu gde je do zore đuskala sa svojim prijateljem i fizerom Peđom Božićem.

Peđa i Andreana su sve vreme bili bliski, opušteni i fokusirani na dobar provod, pa pevačica nije primećivala poglede muškaraca za susednim stolom.

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading