Andreana Čekić
Foto: Promo/Promo

Andreana Čekić privukla je veliku pažnju u jednom lokalu gde je do zore đuskala sa svojim prijateljem i fizerom Peđom Božićem.

Peđa i Andreana su sve vreme bili bliski, opušteni i fokusirani na dobar provod, pa pevačica nije primećivala poglede muškaraca za susednim stolom.

Andreana Čekić

Promo

 

Očigledno je rešila da i se i dalje ne upušta u ljubavne vode, a to je nedavno i izjavila.

Andreana Čekić

Promo

 

- Nemam dečka, niti želim da ga imam trenutno. To će se desiti jednog dana, kada bude trebalo da se desi. Ljubav mi ne fali, ja ljubav nalazim u svemu - u porodici, mojim bratancima, ja njihovu ljubav upijam, imam ljubav psa, publike... - rekla je Andreana koju ljubav druga Peđe ima već godinama unazad.

Andreana Čekić

Promo

 

Napravila skandal u Crnoj Gori

Folk pevačica Andreana Čekić progovorila je o skandalu iz 2019. godine koji se desio u Crnoj Gori, u jednom hotelu.

Andreana je demolirala hotelsku sobu, a razlog je tadašnji dečko.

- Bio je neki skandal, ozbiljan je skandal bio... Samo da ti kažem brujala je cela Crna Gora - rekao je voditelj, a Andreana se nadovezala:

- Ona bre kad voli, ona lomi.

Čekićeva je priznala da na taj period uopšte nije ponosna, a nakon incidenta u hotel se vratila i nadoknadila štetu.

- Ne što lomi i što voli, ona plati na kraju. Ti si imala svađu sa tadašnjim partnerom i polupali ste hotelsku sobu - započeo je voditelj.

- Ne “mi”, sama ja!

-  I došla si sutradan i platila to - rekao je voditelj.

- Ja sam shvatila da sam ja "ladno mogla da budem rokerka, jer sam bukvalno kao rok zvezda". Ja sam demolirala hotelsku sobu jer smo se mi posvađali. Ja sam isekla petu jer sam polomila sve, ostao je samo krevet. Pozdrav za ljude u hotelu. Mislim da su mi dali i popust. Ljudi, mnogo je štete bilo. Nisam ponosna na to, ali tako je bilo - mladost ludost - iskrena je bila Andreana, a otkrila je i kolika je šteta bila:

- Ne sećam se tačno, šteta je bila par hiljada evra.

Nakon incidenta Andreana je nastup i otkazala.

- Nisam fizički bila sposobna, i njima se izvinjvam, znam da je tada naroda došlo nešto ne daj Bože  - priznala je Andreana Čekić gostujući i u emisiji "Intrigantno" na K1.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading