Darko i majka
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Nedavno je u javnosti odjeknula vest da se majka Darka Lazića, Branka, tajno udala za biznismena Dragana Paunovića. 

I dok su Darko i njegova majka više puta demantovali te navode, Brankin izabranik, Dragan, tvrdio je da je do venčanja došlo u Austriji

Sada se u medijima pojavila informacija da je Darko majci postavio ultimatum što se tiče udaje, a pevač se sada i oglasio.

- Nisam postavio nikakav ultimatum, ali ja koliko znam oni nisu u braku i ne znam zašto se i dalje priča i piše da su venčani. Pričao sam majkom i ona mi je rekla da je tako, da nisu venčani - rekao je pevač i dodao da nije ljut na svoju majku.

Branka sa dečkom

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nema šta da mi se izvinjava zbog svega što se desilo, ja samo ne volim da ide preko mojih leđa. Ja nemam ništa protiv njih neka budu u vezi, ali da su sklopili brak majka bi mi to rekla, ne bi me sigurno lagala - rekao je Lazić, pa otkrio zbog čega je Dragan pričao da su se venčali.

- On se navodno šalio da su se venčali, ali to nije nimalo lepa šala.

Za kraj, Lazić je prvo rekao da im nakon svega ne dozvoljava da se venčaju, ali je brzo promenio odluku.

Darko Lazić napustio emisiju

Printscreen/AmiGShow

 

- Ja nisam imao ništa protiv toga da se oni venčaju, ali ne možeš da se šališ sa takvim stvarima i pritom kada sam ja van države. Njih dvoje sada mogu stati na ludi kamen jedino kad ja umrem. Ne dozvoljavam da se venčaju kada se ovako ponašaju... Ma uostalom, boli me k**ac nek se venčavaju. Kad malo bolje razmislim, ne zanima me, neka rade šta hoće, šta imam ja da se mešam. Boli me bre k**ac više nek se venčavaju, neka rade šta hoće, j**e mi se, samo neka me ne uzimaju u usta - rekao je Darko za "Informer".

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mamin sin

25.06.2024 15:21

A što se on ljuti, kada se venčavao 3 puta?? Na majku je očigledno.