Darko sa majkom
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pre nekoliko dana je u javnosti odjeknula vest da se majka Darka Lazića, Branka, tajno udala za biznismena Dragana Paunovića. 

Nakon što je Darko besan demantovao te navode, oglasio se Dragan koji je potvrdio venčanje i otkrio sve detalje, a nakon njega oglasila se i Branka, koja je sve ponovo demantovala, pa ponovo Dragan koji je obelodanio dokaze da je do venčanja došlo, a na kraju i Darko, koji je istakao da ne razume zašto on traži reklamu preko njegovog imena.

Darko Lazić

Foto: Ilustracija

 

Ceo Brestač priča o Branki i njenoj udaji, a komšije navodno uopšte nemaju reči hvale.

- Mi smo šokirani i zgroženi Brankinom udajom. Čitamo i ne verujemo da je to istina. Žena udovica ima dečka, možeš da zamisliš. Sramota neviđena. Nismo verovali ni kad smo čuli da ima dečka, a posle dođe s njim na svadbu kod Darka. Obruka nam žena selo za sve pare. Nama je ovde najviše žao baba Milke, ona je dobra žena. Jadna, još ne može da prežali da više nema sina. Nosi i dalje crninu i plače za njim svaki dan. Ona je stalno bila po dvorištu, nešto je raduckala, ali od kada su joj javili da joj se snaja opet udala i to za čoveka koga ne želi ni da vidi blizu svoje kuće, ženi nije dobro. Od sramote ne izlazi napolje, niti se javlja bilo kome. Izbegava nas, kao da je ona nešto kriva - rekle su za medije ogorčene komšije.

Majka Darka Lazića

Foto: ATA Images

 

Oni tvrde da Branka više ne živi u Brestaču, već u jednom stanu u Beču.

- Branku više ne viđamo u selu, ona se odselila odavde. Čuli smo da sad živi u nekom stanu u Beču. Shvatila je i sama da ovde s tim čovekom ne može da živi, Milka to ni za živu glavu ne bi dozvolila. Nju smo od Darkove svadbe nekoliko puta videli u selu, a Milana jedno možda dva puta. Šta joj to trebalo u tim godinama, svi se pitamo. Ovo je malo mesto, sve se čuje. Ovog puta smo apsolutno na Darkovoj i Milkinoj strani. Neće to dugo trajati, sve je to čudno - dodaju komšije.

Alo/Kurir

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Jela

19.06.2024 19:21

Ljudi sta je vama,sta ste skocili na zenu. Pa sta ako se udala,slobodna zena,pa nije ucinila krivicno djelo.Da zena osramoti selo sto se udala. Vodite vi brigu o sebi.