PEVAČICA IZBAČENA IZ GRANDA, NIJE DOBILA NI OBJAŠNJENJE! Nakon saznanja doživela šok: Ništa nisam skrivila!
Printscreen

Slađana Đorđević, poznatija kao Bucka, učestvovala je davne 2007. godine u trećoj sezoni popularnog muzičkog programa "Zvezde Granda", a tu je za kratko vreme uspela da pokupi mnogobrojne simpatije.

Bucka je ostala upamćena po svom prepoznatljivom glasu, a kako je jednom prilikom Bucka otkrila, nju je jako pogodilo to što je preko medija saznala da je izbačena iz "Granda".

- Mediji su svašta pisali, razne neke neistine, mene je to jako bolelo. Ja sam iz novina saznala da sam izbačena iz Granda. Količina mog šoka je tada bila neverovatna, pisalo je da sam izbačena iz Granda. Pokušavala sam da dobijem informacije, znala sam da ništa nisam skrivila, apsolutno stojim iza svojih reči i dela - ispričala je ona tada.

- Bilo mi je krivo, ali sam tada sebi rekla bolje je da ne znam. Ja sam zahvalna Bogu što sam se 2016. godine vratila u Grand produkciju, dočekana sam na najbolji način, nikada nisam saznala da li je istina i ne želim da kopam po tome – rekla je Bucka i dodala:

- Ponosna sam što sam učestvovala u „Zvezdama Granda“, tada me je narod upoznao i svi su se čudili zašto pevačica ima sto kiograma. Da nije bilo tako, niko ne bi obratio pažnju na mene, to je meni i Saša rekao, „Nemoj Bucka da plaćeš“. Hvala mu zaista na tim rečima, bio mi je zaista velika podrška.

Smršala više od 40 kilograma 

Posle takmičenja i delimične medijske ilegale, Bucka se posvetila svom izgledu i smršala više od 40 kilograma.

- Ja se trudim da i dalje zadržim taj nadimak Bucka, ali radi se na karijeri, fizičkom izgledu i na novim pesmama. Apsolutno mislim da je to neophodno, meni je bilo potrebno vreme da sazrim i da shvatim šta je to šta ja želim od moje karijere i sada sam to definitivno shvatila- rekla je tada pevačica o otkrila kako je uspela da smrša 40 kilograma.

- Teretana i treninzi su zadnjih nekoliko godina kod mene neizostavni deo, evo nekoliko meseci sada koliko pripremam nove pesme i oko snimanja malo sam utanjila sa treninzima. Samo kažem sebi da mi nedostaju treninzi i taj osećaj da me bole mišići.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading