ŠTA JOJ SE DOGODILO? OD STARE BUCKE, NI STRUK NIJE OSTAO! Pevačica postavila fotku, svi gledaju u neverici
Foto: Alo/Printscreen

Slađana Đorđević, poznatija kao Bucka, učestvovala je davne 2007. godine u trećoj sezoni popularnog muzičkog programa "Zvezde Granda", a tu je za kratko vreme uspela da pokupi mnogobrojne simpatije.

Bucka je ostala upamćena po svom prepoznatljivom glasu, kao i nesvakidašnjoj pojavi, zbog koje je ostala upamćena kao vrlo simpatična pojava, koja se poput prave lafice borila sa komentarima koji su bili na račun njenog fizičkog izgleda.

ŠTA JOJ SE DOGODILO? OD STARE BUCKE, NI STRUK NIJE OSTAO! Pevačica postavila fotku, svi gledaju u neverici

Printscreen

 

Podsećamo, direktor Grand Produkcije, Saša Popović je više puta tokom takmičenja, Bucki govorio da neće biti od nje ništa, ukoliko ne bude korigovala svoju ishranu i doterala liniju.

Bucka je snimila singil "Kazni me" i nakon toga nestala sa javne scene, a kako je jednom prilikom govorila, ona se posvetila skroz drugoj profesiji i rešila da se oproba u obrazovanju:

Ja sam diplomirani etnomuzikolog, ali nisam mogla da nađem posao u prosveti. Godinu dana sam stažirala u privatnom vrtiću. Deca su sjajan izvor inspiracije - izjavila je Slađana.

Ona je nakon toga uspela da otvori kozmetički salon za negu lepote, ali najveći šok upravo je njena fantastična transformacija.

 

 

Ispod objave koja je pokupila stotine komentara i lajkova, stajao je i Buckin komentar:

- Prva faza uspeha je kad prevaziđeš samog sebe. I tek kada stignu rezultati, shvatiš koliko si jak. Idemo dalje, do sledećeg cilja-  reči su Slađane Đorđević Bucke iz 2018. godine, kada je već imala tridesetak kilograma manje.

Ona danas izgleda gotovo neprepoznatljivo, ima dugu plavu kosu i uzak struk.

 

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading