SKINULA SE ŽENA MIRKA ŠIJANA Bojana Rodić u izazovnom izdanju, bujne grudi u prvom planu
Foto: Printscreen/instagram

Bojana Rodić, supruga Mirka Šijana, pokazala je svoje zanosne obline.

Naime, Bojana se razgolitila u dvorištu porodične vile, a niko nije ostao imun na njen izgled.

Bojana Rodić

Foto: Printscreen/instagram

 

Bojana Šijan je pokazala atraktivnu figuru, a u fokusu je bio bujni dekolte. Mnogi su prokomentarisali i to da su se Bojani ucrtala rebra, te da je mršava.

"Mirko brine o pilićima"

Podsetimo, Mirko i Bojana Šijan imaju svoju tezgu na jednoj pijaci.

Kolege mladog Šijana i porodice Rodić, prodavci na jednoj beogradskoj pijaci, otkrili su detalje o Mirku, te naveli da je uvek nasmejan i vrlo vredan. Ipak, da posao još treba da uči i usavrši govori i činjenica da ljudi više traže njegovog tasta Bogdana, nego njega.

- Dolazi Mirko, kako ne. Ne dolazi svaki dan, više traže Bogdana ( prim. aut. tasta) za posao, njega znaju ljudi, ali pomogne i on nekad. Dođe da sanese piliće, da vidi da li treba nešto, kod njih je tezga uvek puna. Zna i na česmi da opere opere piliće i sredi sudove u kojima je bila roba. Imaju posla po ceo dan, i ja kod njih pazarim meso. Toliko posla ima da traže sad još jednu prodavačicu. Svaka im čast stvarno, a on dečko, vidi se da je vaspitan onako narodski. Ne može ni po čemu da se vidi ni da je bogat, ni ko je ni šta je. Izgleda kao svi mi, obučen kao svi mi majica pantalone. Dobar je taj mali, nasmejan, vredan. I da pomogne i da radi, svaka čast - rekla nam je ranije jedna prodavačica na jednoj tezgi.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading