Jovana Joksimović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Jovana Joksimović ugostila je u svojoj emisiji Roberta Čobana i Verana Matića, sa kojima je razgovor započela temom Evropskog prvenstva u fudbalu.

Oni su se dotakli sramnog skandiranja navijača Albanije i Hrvatske na međusobnoj utakmici, kada se uzvikivalo "Ubij Srbina" i "Srbe na vrbe".

Jovana se tim povodom osvrnula na svoje i iskustvo svog supruga Željka Joksimovića sa komšijama. 

- Moja iskustva sa putovanja po regionu su divna. Zato što je Željko izuzetno voljen u Hrvatskoj, možda mnogo više nego ovde. I u Sloveniji - istakla je poznata voditeljka.

Posle trudnoće smršala 25 kilograma

Jovana je jednom prilikom otkrila kako je izgubila kilograme nakon trudnoće. 

- Jesam se ugojila u trudnoći, u prvoj 12-13 kilograma, a u drugoj 25. U drugoj sam baš bila velika, ali sam otekla, imala sam mnogo vode i ogroman stomak zbog blizanačke trudnoće. Imam sreće da imam tu konstituciju malo dečačke građe i trudim se u poslednjih nekoliko godina da pazim šta jedem, malo se opustim, pa se vratim, igram padel.

- Nekako, kad vidim da sad lako skliznem, odnosno kada vidiš da si skliznuo, a treba da se vratiš, disciplina - rekla je Jovana i otkrila šta joj je slaba tačka, prenosi Gloria.

- Imam problem sa sladoledom, kada dođe leto to je moja slaba tačka. Ne jedem ga uveče, a preko dana retko. Svakog dana moram da kupim dva kilograma sladoleda i pojedem to. To mi je baš slaba tačka - pojasnila je ona u emisiji „Ako progovorim”.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading