Aca Lukas
Foto: Promo/Promo

Aca Lukas rešio je da ponovo okupi svoje fanove na najvećem stadionu u Srbiji - prema rečima njegovog menadžera, Saše Mirkovića, pevač već uveliko priprema i nove pesme za spektakl na Marakani.

Povod za veliko slavlje je 40 godina karijere Aleksandra Vuksanovića Lukasa, a potom i 30 godina karijere menadžera, producenta i direktora Saše Mirkovića.

- Ovako je bilo 2013. godine na Marakani. Prisutno oko 70.000 vas koji nas vole i koje mi obožavamo! Sledeće 2025.godine slavimo 40 godina rada Ace Lukasa i moj jubilej od 30 godina rada u šoubizu. Red je da obojica dokažemo na istoj Marakani da nismo još uvek “zarđali”, Aca kao pevač i najveća balkanska zvezda, a ja kao organizator i producent. Od sutra krećemo sa pripremama. Nove pesme se “krčkaju” u studiju. Vidimo se u junu 2025.godine na Marakani u Beogradu na najvećoj žurci na Balkanu. Ulaznice u prodaji na @tickets.rs od 1.8.2024god - napisao je Mirković u objavi na Instagram profilu. 

Podsetimo, Lukas je 2013. napravio opšti šou na ovom mestu, pred više desetina hiljada ljudi. Koncert je bio otvorio hitom „Nešto protiv bolova", pa odmah publiku bacio u trans.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading