Aca Lukas
Foto: Printscreen/yotube/printscreen

Aca Lukas poznat je po svojim porocima, a jednom prilikom je i otvoreno govorio o toj temi.

Lukas je tada priznao da je na kocki izgubio više od 70 miliona dolara.

- Piše da sam 70 miliona dolara potrošio na kocki. Moram ti priznati da su skoro, pa pogodili, malo više sam ja spiskao. Ne kajem se. U životu se nikada ne kajem. Kajao bih se kada bih pravio neke krucijalne greške. Kada bih se ubio, to jest da sam se ubio, to bi značilo da se kajem, ali evo me tu sam, živ sam - pričao je pevač, pa dodao:

ACA LUKAS NA KOCKI IZGUBIO 70 MILIONA DOLARA Isplivali svi detalji skandala:

Alo

 

- Neki mi kažu prokockao si stan u Beogradu. Čoveče, mislim se u sebi, druže moj, kamo sreće da sam prokockao samo stan. Ja sam prokockao jedno beogradsko celo naselje. Jedno debelo naselje, ono najskuplje. Ali dobro, šta ćeš, to sam ja. Sam sam ih i zaradio, sam sam ih i prokockao. Nisam dužan 70 miliona, to je moj novac, zaradio sam i više od toga. Obezbedio sam decu. Svi imaju sve što im treba. Život sam kreirao za sebe, moja deca imaju sve što treba da imaju - priznao je Lukas.

Posećivao javne kuće

Pevač je bez zadrške priznao da je posećivao javne kuće.

Aca Lukas

Foto: ATA Images

 

Posećivao sam, posećujem i posećivaću javne kuće. Nisam rekao da sam išao da koristim usluge i da sam išao na žene. Ima javnih kuća koje imaju dobre barove i šankove. Imam prijatelje koji drže javne kuće, često tamo odem. Nemam potrebe da plaćam takve usluge. Nisam morao ni kad sam bio mlađi, a ne moram ni sada. Između galantnosti muškaraca prema ženama i plaćanja prostitucije je vrlo tanka linija. Skoro sam imao neku raspravu. Ako sam sinoć imao odnos sa ženom ili devojkom, a sutra sam video neke lepe cipele i hteo da joj ih kupim, ispadne da sam platio za se*s - rekao je Lukas svojevremeno za Republiku.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Sanja

08.06.2024 09:51

A da mi njemu odmah damo nacionalnu penziju ?

Labo

08.06.2024 09:56

Prokockao toliko zarađene milione a državi za porez ništa.