Jovana Jeremić
Foto: ATA IMAGES/Foto: AtaImages

Voditeljka Jovana Jeremić neretko govori o svom privatnom životu, ali je činjenica da ima rođenog brata ipak malo kome poznata.

Jeremićeva je o njemu retko javno govorila, a jednom prilikom otkrila je da joj je upravo on bio najveća podrška nakon razvoda od Vojislava Miloševića najveća podrška bio rođeni brat.

- Posle razvoda, moja najveća podrška su mi bili brat, snaja i Miki, i Milica. Zajedno smo podizali Leu i to su momenti koje ja nikad neću zaboraviti. Pamti, pa vrati - napisala je Jovana tada na svom Instagram storiju.

Nakon što je njegovu sliku objavila na svom Instagram profilu mnoge žene su "odlepile" za njim, čemu svedoče i brojni komentari.

Bili na ivici smrti

 

Podsetimo, voditeljka je otkrila jednom prilikom da su ona i njen brat u detinjstvu bili na ivici smrti.

- Da mogu bacili bi me u septičku jamu, ali bih ja i iz septičke jame našla način da se izvučem. Kad sam bila mala zatvorila sam se sa svojim bratom u vitrinu za piće, tu nemaš vazduha. Počnem da se gušim, imala sam pet godina, to je istina. Moj brat Aca isto je počeo da se guši, isto pet godina. On je krenuo da gubi svest, ja sam bila svesna da ćemo da se ugušimo, da je to to - rekla je ona tada i dodala:

- To su ogromne kafanske vitrine, tu se stavlja piće, dihtuje i ne možeš da izađeš. Meni proradi kefalo, setim se da ima sudopera koja je povezana i da postoji cev koja je povezana. Izvukla sam onu cev i kroz slivnik smo on i ja disali pola sata dok nas nisu našli. Ako sam to preživela, ima da preživim sve ostalo. To je instinkt za preživljavanje. Čovek uvek treba da se bori i ne sme da dozvoli da mu bilo šta pomuti um.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading