Selma Bajrami
Foto: Alo/Printscreen

Selma Bajrami vraćena je početkom godine sa aerodroma "Nikola Tesla", nakon odluke da joj se zabrani ulazak u našu zemlju.

Sve ovo je usledilo nakon što je pevačica na jednom od svojih nastupa pokazivala dvoglavog orla.

Selma je izgubila tržište na kojem je najviše novca zarađivala, a sada je "udarila" na srpsku koleginicu, te su mnogi shvatili kao vid provokacije.

Ona je na svom Fejsbuku podelila snimak iz jedne emisije gde je gostovala Maja Nikolić, rugajući se njenom pevanju.

 

 

Maju ovaj postupak ne iznenađuje, ali se zbog njega i ne uzbuđuje previše, jer kako je rekla reč je o "ljubomornoj osobi koja u životu nije pročitala dve knjige".

- Selma toliko loše priča i toliko loše peva, pogledajte samo neki njen snimak i sve će vam biti jasno. Zato je meni svaka kritika koja dolazi od nje kompliment. Držala je Eri Ojdaniću predavanje u emisiji kod Ognjena Amidžića kako on ne bi trebalo da se zabavlja sa mlađim devojkama, a svi znamo s kim je ona bila i šta je radila. Meni je ona na bloku, tako da ne vidim šta objavljuje, ali se ne uzbuđujem, to mi je zabavno, jer je reč o osobi koja u životu nije pročitala dve knjige, nema ni muzičku školu - kaže Maja i dodaje.

- Ona zna da sam ja dosta uticala na javno mnjenje posle njenog skandaloznog nastupa na kom je pokazivala dvoglavog orla, zbog čega joj je na kraju i zabranjen ulazak u našu zemlju. Ne može niko tako da se ponaša i vređa Srbiju, a onda ovde zarađuje - rekla je ona za Informer. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading