Jovana JEremić
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Jovana Jeremić stala je uz svog partnera, preduzetnika Dragana Stankovića, u teškim trenucima kada je izbio požar u njegovoj pekari, pokazavši svoju lojalnost i podršku.

Jovana je nedavno u jednom intervjuu govorila o svojoj ljubavi sa Draganom Stankovićem i otkrila neke intimne detalje njihovog odnosa.

- Muškarac se osvaja ne u kuhinji. U krevetu. Ali ne ono što misle ovi prostaci. Intimni odnosi, ovo, ono. Ne, ljubav. Ne možeš ti da isfingiraš i izlažiraš ljubav. Kad ti voliš nekoga, koliko ja volim Dragana, on to oseća. Ja volim svaki deo njegovog tela, ja ljubim svaki deo njegovog tela i on moj. Meni nije važno da li ćemo mi noćas da vodimo ljubav, ali mi je važno da ja spavam pored njega i da ga zagrlim - istakla je voditeljka za Pink.

DEČKO JOVANE JEREMIĆ ZBOG POŽARA IZGUBIO MILIONE!

U pogonu pekare AS, čiji je vlasnik dečko voditeljke Jovane Jeremić - Dragan Stanković, u sredu je izbio požar. 

Nadležni organi juče su ispitivali šta može biti uzrok požara. Ovo je treći po redu požar u pekari poznatog srpskog privrednika Dragana Stankovića.

Pre samo tri meseca, u pogonu Dragana Stankovića isto je došlo do požara, a kako su tada mediji pisali, došlo je eksplozije, a više o tome pročitajte ovde

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading