Jovana Jeremić
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

U pogonu pekare AS, čiji je vlasnik dečko voditeljke Jovane Jeremić - Dragan Stanković, u sredu je izbio požar. 

Nadležni organi juče su ispitivali šta može biti uzrok požara. Ovo je treći požar u pekari poznatog srpskog privrednika Dragana Stankovića.

Jovana Jeremić

Foto: PrivatnaArhiva

 

Pre samo tri meseca, u pogonu Dragana Stankovića isto je došlo do požara, a kako su tada mediji pisali, došlo je eksplozije.

Uzrok je bila eksplozija plinske boce, a nakon ovih informacija iz "AS Braća Stanković" oglasili su se za Alo! zvaničnim saopštenjem kojim su potvrdili pisanje medija. 

Međutim, pre dve godine Draganov biznis pretrpeo je ogromnu štetu kada je u njegovoj fabrici izbio požar. Tada je požar zahvatio objekat od 1.000 kvadratnih metara. 

- Požar je krenuo od kotlarnice, pa se širio na dokumentaciju, i više nisu mogli da se bore sa stihijom vatrenom, odnosno nije bilo izlaza da se to ugasi i reši. Vatrogasci su stigli u rekordnom vremenu i ovom prilikom bih pohvalio naše heroje koji rade težak posao. Kad čovek ovako nešto doživi, tek tada vidi. Znači svaka im čast na svemu - rekao je tada Stanković. 

- Zaposleno je oko 700 ljudi, mi koliko sutra moramo da nastavimo proizvodnju, da proces teče dalje. Materijalna šteta, prema mojoj prvoj proceni, je između dva i po i tri miliona evra. Nisam siguran da li smo osigurani, moram da proverim sa finansijskim direktorom - rekao je Dragan tada za domaće medije. 

Meštani Grocke o Jovaninom dečku, Draganu, imaju samo reči hvale. Kako tvrde, reč je o velikom dobrotvoru, koji rado poklanja svoje proizvode i pomaže kada god može i kome je pomoć neophodna.

Biznis im je donosio milione, a evo šta je sve izgorelo u pogonu

Dragan Stanković je juče za naš portal otkrio više detalja o nemilom događaju. 

On je istakao da ovoga puta prepušta da nadležni organi rade svoj posao, ali da ne zna šta može biti uzrok požara. Potvrdio je da su mu samo 10 dana pre incindenta ubacili živog miša u hleb, a više o tome pročitajte ovde

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading