Jovana Jeremić
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

U pogonu pekare AS, čiji je vlasnik dečko voditeljke Jovane Jeremić - Dragan Stanković, juče je izbio požar. 

Nadležni organi juče su ispitivali šta može biti uzrok požara. Ovo je treći po redu požar u pekari poznatog srpskog privrednika Dragana Stankovića.

Naime, Jovana i Dragan juče su se obratili pripadnicima sedme sile, a jedan detalj je svima privukao pažnju i zbog toga društvene mreže gore.

U jednom momentu Dragan je držao telefon, a na pozadini telefona jasno se vidi da se nalazi fotografija njegove izabranice Jovane.

- Nije teško momci - napisao je jedan član "X" mreže.

- Ali što ima Jovanu na maski sksksksk - glasio je takođe komentar na pomenutoj mreži. 

Dragan: "Nadležne službe neka rade svoj posao" 

Dragan Stanković je juče za naš portal otkrio više detalja o nemilom događaju. 

On je istakao da ovoga puta prepušta da nadležni organi rade svoj posao, ali da ne zna šta može biti uzrok požara. Potvrdio je da su mu samo 10 dana pre incindenta ubacili živog miša u hleb. 

Jovana Jeremić

Foto: PrivatnaArhiva

 

- Noćas sam dobio poziv oko tri sata. Došao sam odmah na lice mesta i video ogroman požar. Probali smo da se borim sa vatrenom stihijom. Došlo je puno vatrogasnih vozila, momci su operativno radili na samom gašenju - otkrio je Dragan. 

- Voleo bih da znam uzrok, ali prepustićemo to nadležnim organima -  rekao je on, pa se osvrnuo na izjavu Jovane Jeremić da su našli miša u hlebu, kao i da su im presečeni kablovi. 

- Jovana je rekla istinu. Iz nekih razloga nisu hteli da mi kažu, to se desilo u prethodnih 10-15 dana. Nadležne službe neka rade svoj posao. Najbitnije je da nema povređenih. 

- Borimo se da saniramo štetu i da se vratimo još snažniji u punom kapacitetu. Jako brzo ćemo neke delove sanirati, pre svega krov. Izgorelo je 1500 kvadrata krova. Ono što je najbitnije, naši potrošači će nesmetano dobijati naše proizvode - rekao nam je Dragan, koji je istakao da mu je od ključne važnosti Jovanina podrška. 

Snimak posledica požara možete pogledati u odvojenoj vesti. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading