SMRT NAŠEG PEVAČA 28 GODINAMA POD VELOM MISTERIJE! Nekoliko dana posle tragedije porodici stiglo njegovo pismo, detalji lede krv u žilama!
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Aleksandra Prijović ponovo je donela veliki hit "Sačuvaj tajnu, ljubavi moja", koji je originalno izveo tragično preminuli pevač Dušan Kostić.

Pesma nosi sa sobom tužnu priču o Kostiću, čija je smrt i dalje obavijena misterijom.

Priča o Dušanu Kostiću pokazuje koliko muzika može biti snažan izraz lične tragedije.

Kostić je navodno izvršio samoubistvo, ali njegovo telo nikada nije pronađeno. Pismo koje je poslao porodici stiglo je tek nakon njegove smrti.

SMRT NAŠEG PEVAČA DO DANAS JE MISTERIJA

Tragična sudbina zadesila je nekada veoma poznatog pevača narodne muzike, Dušana Kostića, u čijim pesmama publika i dalje uživa, a njegove kolege na nastupima rado pevaju njegove hitove.

On je navodno izvršio samoubistvo, ali do danas se ne zna šta se zapravo desilo, s obzirom da njegovo telo nikada nije pronađeno, a pismo koje je poslao porodici je stiglo tek nakon njegove smrti.

Dušan Kostić preminuo je 13. maja 1996. godine, a tragedija se navodno dogodila na Pančevačkom mostu sa kog je pevač skočio.

Pisalo se i da je Dušan "viđen kako skače preko ograde Pančevačkog mosta, između stubova 39 i 41, odakle se više nije živ pojavio".

Međutim, Dušanovo telo nikada nije pronađeno, a na licu mesta pronađena je njegova torbica sa ličnim dokumentima. Nekoliko dana posle samoubistva, na adresu Dušanove žene Nevenke, kao i na adresu Dušanovih roditelja, stiglo je kratko pismo:

- Mnogo vas volim, oprostite mi - pisalo je, a na koverti nije bilo ni potpisa, ni pečata.

Njegova supruga ispričala je da ona i njihove porodice mnogo toga ne razumeju.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading