Anastasija Ražnatović
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Cecina ćerka Anastasija Ražnatović je poznata po čestim objavima na društvenim mrežama, a na jednoj od poslednjih, zbunila je mnoge.

Anastasija, koja je oduvek u centru pažnje, pogotovu poslednjih dana zbog građanskog venčanja s fudbalerom Nemanjom Gudeljom, čije prezime je uzela, na svom Instagram profilu je objavila fotografiju kostura.

- Tako si hladna. To je zato što sam diskonektovana iz realnosti većinu vremena - napisala je Anastasija u opisu, a sve zajedno je iznenadilo njene brojne fanove.

Anastasija Ražnatović

Foto: Printscreen/instagram

 

Neki su se zabrinuli da se nešto ozbiljno dešava sa njom ili u njenom bajkovitom braku, bilo je i onih koji su pomislili da se iza svega krije tajna poruka, ali nisu uspeli da otkriju kome.

Ipak, oni koji je bolje poznaju, odmah su shvatili o čemu je reč.

- "Tasa se ponovo našalila, ovo je na račun onih koji misle da je hladna" - nizali su se komentari.

S obzirom na to da je Anastasija ispod objave tagovala jednu Instagram stranicu, namenjenu isključivo devojkama i na kojoj su mahom duhovite objave, očigledno je da se samo šalila.

Mama mi najviše nedostaje, morala sam da naučim španski!

 Anastasija je nedavno oktrila detalje privatnog života i koliko se on promenio posle udaje.

- Taj papir ništa ne menja, isto nam je i pre nego što smo i nakon što smo potpisali papir. Život u Španiji je savršen, uglavnom mi porodica nedostaje. Biću ovde za mamin rođendan, ali već sutradan putujem. Nije mi težak život u koferima, ja sam sada više u Španiji, ali mnogo volim da dođem da vidim svoju porodicu.

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading