Ceca Ražnatović
Foto: ATA IMAGES/Foto: AtaImages

Anastasija Ražnatović sinoć je pružala podršku Ceci Ražnatović tokom finala "Zvezda Granda", gde je Ceca bila mentor.

Cecina takmičarka, Šejla Zonjić, odnela je pobedu u takmičenju.

Anastasija je tom prilikom čestitala Šejli na uspehu i otkrila da li bi snimila duet sa njom.

- Presrećni smo, mnogo mi je drago zbog mame. Super je Šejla Zonić, rekla je Anastasija i dodala da li bi snimila duet sa njom:

Ceca Ražnatović

Foto: AtaImages

 

- Pa, ja trenutno ne snimam ništa ali ništa nije isključeno. 

Anastasija i Nemanja su nedavno obavili građansko venčanje u vili na Dedinju, a mlada muzička zvezda je otkrila da li se od tada u njihovom odnosu nešto promenilo.

- Taj papir ništa ne menja, isto nam je i pre nego što smo i nakon što smo potpisali papir. Život u Španiji je savršen, uglavnom mi porodica nedostaje. Biću ovde za mamin rođendan, ali već sutradan putujem. Nije mi težak život u koferima, ja sam sada više u Španiji, ali mnogo volim da dođem da vidim svoju porodicu.

Kako ističe dosta toga o fudbalu je naučila upravo od svog supruga fudbalera Nemanje Gudelja.

- Ne znam sve o fudbalu, nisam neki ekspert ali naučila sam dosta toga, pogotovo jer pre nego što sam upoznala Nemanju nisam znala ništa o fudbalu nije mi interesovalo, ali sada sam zbog muža naučila dosta toga - pratim utakmice, gledam, rekla je Anastasija i dodala kako se njen suprug snalazi u muzici:

- Nemanja je izuzetan sluhista, i jako je muzikalan, i on voli da kaže da se nije bavio sportom od malena, da je krenuo sa muzikom bio bi top topova. Vrlo je siguran u sebe u svim sferama. Sve voli što mu ja pevam.

Anastasija Ražnatović

Foto: Instagram

 

Kako ističe, bila je prinuđena da nauči španski jezik 

- Bila sam prinuđena u Sevilji da pričam na španskom jer niko ne priča engleski. Nije mi bilo teško da naučim imala sam predznanje iz telenovela, kaže Anastasija i dodaje da joj mama najviše nedostaje u Španiji, ali i srpska kuhinja:

- Mama mi najviše nedostaje, nas dve smo jako vezane. Mi smo kao najbolje drugarice, i sve što mi se desi prvo njoj javim. Non stop smo na video pozivu. Nedostaju mi i sarme nedostaje, moj teča Cole me uvek iznenadi kad ja dođem i napravi mi sarmu.

Alo! /Blic 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading