Šejla Zonić
Foto: Printscreen/Printscreen/Zvezde Granda

Pevačica Šejla Zonić pobedila je u finalu muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Čestitke nakon osvojenog prva mesta stižu sa svih strana, a nakon što se odmorila i proslavila pobedu, Šejla je otkrila kroz šta je prolazila tokom takmičenja. 

Zonićevoj je mentorka bila Ceca Ražnatović, za koju kaže da ju je lavovski zaštitila kada su krenuli da se nižu ružni komentari.

Šejla Zonić

Printscreen/Zvezde Granda

 

- Naš četvoro njenih kandidata je bilo u finalu. Štitila nas je i lavovski se borila za nas, po čemu je ona i poznata. Bilo je trzavica pred finale, ona me je podržala i isticala samo moje vrednosti. Znate i sami, istorija naša, taj ružni rat koji se desio, meni je žao što mi mladi koji nismo ni rođeni u tom periodu ispaštamo zbog toga, za šta nismo ni krivi i dužni, krivi su zli ljudi, koji su uzrok tome. Pustite nas mlade da živimo svoje snove i idemo ka svojim ciljevima. Kao mentor je izuzetna - rekla je Šejla, pa dodala:

Šejla Zonić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nije nikada povisila ton na nas. Svaka joj čast na tome, ima konjske živce, kad svi krenemo da je pitamo, da li može ovo ili ono, ona ostane smirena i rešava sve jedno po jedno - otkrila je ovogodišnja pobednica "Zvezda Granda" za Blic. 

Ceca o napadima na Šejlu 

Šejla je tokom takmičenja pretrpela sajber nasilje, a kako je folk diva istakla, obema je bilo jako teško, ali su odlučile da se sve do finala ne oglašavaju.

Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti. 

 BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading