Ceca Ražnatović
Foto: ATA IMAGES/Foto: AtaImages

Pevačica Šejla Zonić odnela je sinoć pobedu u "Zvezdama Granda".

Šejli je mentor bila Ceca Ražnatović koja se svim silama trudila da Zonićevoj prenese znanje i da joj pomogne.

Danima se spekulisalo da li će Ceca otići na Šejlin pobednički koncert u Tuzlu u slučaju da ona odnese pobedu, a sada kada se to i desilo, Ražnatovićeva se osvrnula na te navode.

- Večeras se sve ovo izdešavalo kako se izdešavalo, nije da se nije očekivalo da se ne lažemo. Sada ćemo da vidimo, da se dogovaramo šta ćemo. Da li će biti koncert u Tuzli ili neće, to je najmanje bitno. Najbitnije je da ta devojka, mlada žena napravi karijeru, dobije pravu pesmu. Bosna je odradila svoje, region je odradio svoje, nagradio je po pravdi. Tako i treba zaista da bude, svaka čast svima, ne želim nikoga da uvredim, to mi nije namera. Ali, ako pričamo pošteno, to dvoje ljudi su zaista zaslužili da budu broj jedan i broj dva. Drago mi je da publika ima sluha, da čuje i da zna šta valja. Srećna sam, ovo je Božija pravda, apsolutno - kazala je folk diva za "Grand".

Šejla Zonić najobrazovanija takmičarka koja je ikada bila u Zvezdama Granda

Mlada i talentovana pevačica Šejla Zonić zauzela je posebno mesto na muzičkoj sceni ovogodišnjeg takmičenja "Zvezde Granda".

Osvojila je srca žirija i publike svojim izvanrednim vokalnim sposobnostima i scenskim nastupom, a poznata je i kao najobrazovanija kandidatkinja u istoriji ovog popularnog muzičkog šoua koji traje više od dvadeset godina.

Rođena u Nemačkoj, Šejla se ubrzo preselila u Sanski Most gde je provela detinjstvo. Njena ljubav prema muzici bila je očigledna još od malih nogu. Pohađala je muzičku školu gde je savladala osnove muzičke teorije i pevanja. Nakon srednje muzičke škole, upisala je Muzičku Akademiju u Sarajevu, gde je nastavila usavršavanje.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading