Stefan Petrović Kosmajac
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Bivši takmičar „Zvezda Granda“ Stefan Petrović Kosmajac uspeo je da smrša gotvo 50 kilograma.

Kako je istakao, na dijetu je morao, pre svega, zbog zdravlja. 

- Glavni razlog zbog kog sam smršao je taj što sam imao problema s kičmom. Stomak mi je bio ogroman i bolela su me leđa. Jedva sam stajao na nogama. Osim toga, tada sam bio takmičar u „Zvezdama Granda“, a posao pevača, osim dobrog glasa, zahteva i dobar izgled. Shvatio sam da pod hitno moram da smršam, jer sam imao čak 120 kilograma - ispričao je Stefan, pa dodao:

- Promena životnih navika nije išla glatko, ali sam uz pomoć najdražih, kao i tadašnje mentorke, Viki Miljković uspeo da skinem 48 kilograma. Davala mi je zlata vredne savete! I sve sam poslušao.

PEVAČ SMRŠAO 50 KILOGRAMA ZBOG ZDRAVSTVENIH PROBLEMA Otkrio ko mu je pomogao u teškoj situaciji, evo detalja

Printscreen

 

Stefan je otkrio i koje je sugestije od svoje mentorke odmah usvojio.

- Prestao sam da izlazim kasno uveče u grad, da bih imao redovan san i bio odmoran za novi radni dan. Godinu dana nisam okusio slatko, a to nije bilo nimalo lako. Svakog dana sam ustajao rano i trenirao, kako bih bio u formi.

Otkrio je i da mu je mentorkin muž, Dragan Tašković Taške, pomogao.

- Taške mi je rekao da nikad nije probao alkohol. Pomislio sam:"Ako jedan tako uspešan čovek ne zna kakav je ukus piva, što bih onda ja pio?’ Uz Viki i Tašketa promenio sam život - zaključio je jednom prilikom za „Hit“ Stefan Petrović Kosmajac.

Zvezda Granda imao problema sa porocima, ova pevačica ga je izvukla

Stefan Petrović Kosmajac doživeo je veliki uspeh u pretprošloj sezoni "Zvezda Granda" u kojoj je uspeo je da stigne do finala zahvaljujući svojoj mentorki Viki Miljković.

Osim postignuća u takmičenju, mentorka mu je pomogla i da se konačno uozbilji i posveti muzičkoj karijeri, jer je do tada bio poznat po svom nemirnom duhu i bio praćen raznoraznim pričama i skandalima. - Jako mlad sam počeo da radim posao kojim se i sad bavim a znamo svi da u tom poslu ima mnogo alkohola. I sad, kolege piju, ja hoću da budem kao oni da se ne izdvajam pa pijem i ja

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading