Marina Tucaković
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Marina Tucaković, koja nas je naupustila pre tri godine, bila je jedan od najvećih tekstopisaca i iza sebe je ostavila na desetine vanvremenskih hitova. Iako je iza sebe ostavila neizbrisiv trag, koji je teško nadmašiti, prema rečima njenog kolege, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, postoji žena koja ide Marininim stopama.

- Ana Nikolić je došla kod mene u studio i pitala da li radim muziku na tekstove. Rekla mi je da ima dva teksta koja joj je poslala jedna devojka. Pročitao sam ih i oduševio se - ispričao je Rale, pa otkrio o kome je reč.

 

 

- Žena se zove Nadica Mutavdžić. Sad radi i sa Futom i sa mnom. Marina je Marina, nju je nemoguće zameniti, ali Nadica piše slično kao ona - rekao je za Blic Ratković.

OVA ŽENA JE ZAMENILA MARINU TUCAKOVIĆ Sa njom se viđaju Futa i Rale, u sve umešana i Ana Nikolić

Printscreen

 

Inače, poslednjih nedelja najviše se priča o njegovoj vezi s Anom Nikolić, a malo ko zna da je Ratković karijeru počeo kao vođa hevi metal grupe "Metro". Danas je kompozitor, aranžer i producent mnogim ličnostima sa naše estrade.

O saradnji s pokojnom Marinom jednom prilikom je za domaće medije rekao da je bila neponovljiva.

- Odmah smo se skontali. Ona je bila umetnik, i ja sam u neku ruku, ali mnogo manje od nje. Mi smo svi na neku ruku zanatlije, a ona je bila baš, baš umetnik. Mogla je da te podigne u zvezde, ali i da te zakopa kao niko - otkrio je Ratković.

Zakleo se na grobu Marine Tucaković! 

Goran Ratković Rale jedan je od najplodonosnijh kompozitora i aranžera u Srbiji. U karijeri dugoj 30 godina nema pevača koji je popularan, a da nije radio s njim. Spisak je dugačak: Indira Radić, Stoja, Lepa Brena, Jana, Ceca Ražnatović, Mina Kostić, Sejo Kalač, Tanja Savić i mnogi drugi.

Goran je ottrio kako je počela saradnja s pokojnom Marinom Tucaković.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading