Ana Nikolić
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Ana Nikolić nedavno je uplovila u vezu sa Goranom Ratkovićem Raletom, a kompozitor je sada otkrio detalje njihovog odnosa.

Rale je, pored odnosa sa svojom izabranicom, govorio i o saradnji sa Marinom Tucaković i Cecom Ražnatović.

Ana Nikolić

Foto: Ilustracija

 

- Sa Anom mi se desila ljubav. Moj problem sa njom je to što ona neće da peva. Sada radim na njenom novom albumu koji će biti zaista sjajan i jedna cela njena emotivna priča. Verujem da takav album neće izaći u skorije vreme - rekao je Rale, pa dodao:

- Mnogo je lakše biti sa njom u privatnom, nego u poslovnom odnosu. Nekada pokušam da je pomerim iz koloseka, nekada vičem, ali mi nšta ne pomaže. Izbegavam da pricam toliko o našem odnosu, ali mogu da vam kažem da je izmedju nas zaista ljubav - rekao je Goran Ratković Rale.

Ana Nikolić

Foto: Ataimages

 

"Marina Tucaković mi nedostaje svakog dana" 

On je ispričao da je sa Marinom Tucaković imao raznih problema kada su njeni tekstovi u pitanju, ali da je ona uvek uspevala da istera svoje.

- Nedostaje mi svakog dana. Svakog jutra pomislim na nju. Marina je bila velika, teško da će iko moći da je nasledi. Dešavalo se da napiše neke pesme, a ja sam u fazonu: "Marina, nemoj da me zaje*avaš, šta je bre ovo?". Ona samo kaže: Maco, samo ti mene slušaj - rekao je Rale i dodao:

- Kada je napisala Zmaja za Indiru, ja sam joj rekao kakvi su bre ovo zmajevi, šta je ovo... ona se samo smejala, ali pesma je postala veliki hit - otkrio je Rale.

Alo!/Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading