Kaća
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Supruga pevača Darka Lazića je veoma aktivna na društvenim mrežama. Katarina je nedavno na Instagramu odgovarala na pitanja koja su joj postavljali njeni fanovi.

- Da li si nekad verovala da ćeš opet biti s Darkom, da ćete čak imati dete (decu)? Preslatki ste, napisao joj je jedan pratilac, a Katarina je odgovorila: 

- Pre 14 godina kada smo raskinuli, ubedila sam sebe da nam nije suđeno i da nećemo biti zajedno, pa mu zato sada s vremena na vreme kažem da ne mogu da verujem da smo opet zajedno i da ćemo imati dete - odgovorila je Katarina.

Katarina Lazić

Foto: Printscreen/instagram

 

Inače, Katarina i Darko se poznaju maltene dve decenije, u ljubavnoj vezi su bili na početku njegove muzičke karijere. Romansa, nažalost, nije dugo potrajala, život ih je odveo na različite strane, oboje su sreću potražili s drugim partnerima. Ali, kako to obično biva, kad su se najmanje nadali, sudbina ih je ponovo spojila.

Sada su u srećnoj zajednici, uskoro očekuju i prvo dete, tačnije ćerkicu. 

Saznalo se kako se Darkova žena ponaša prema njegovoj deci

Supruga folk pevača Darka Lazića, Katarina Lazić, veoma je aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde često ima komunikacija i sa pratiocima.

Katarina je, između ostalog, otkrila i da li par smišlja ime za prinovu, budući da par čeka devojčicu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading