Darko i Katarina
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Vest da je supruga folk pevača Darka Lazića, Katarina, u drugom stanju odjeknula je kao bomba u domaćoj javnosti.

Darku i Katarini ovo je prvo dete, par je već organizovao proslavu u njegovom rodnom Brestaču, budući da su saznali i pol. 

Njih dvoje će za nekoliko meseci dobiti devojčicu, a Katarina je sada pokazala trudnički stomak. 

Darko i Katarina

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Lazići su prethodne noći bili pozvani da jedan svečani događaj, a Katarina je pokazala kako izgleda u drugom stanju. 

Na sebi je imala drugu usku crnu haljinu koja je pratila njenu figuru, te se može videti da se trudnički stomak već nazire. 

Darko Lazić već ima sina i ćerku iz prethodnih veza, ćerku Lorenu i sina Alekseja. On je nedavno otkrio kako su njegovi stariji naslednici reagovali na vest o dolasku nove sestre. Lorena je, kako je otkrio Darko, odavno znala za trudnoću i bila je presrećna, dok je Aleksej bio zbunjen, ali je izrazio želju da postane stariji brat.

- Lorena zna odavno za to i ona je bila presrećna, ona obožava decu, a Aleksej je bio sav zbunjen, mali je još i nije znao šta ga je snašlo, ali je rekao da bi voleo da bude bata - rekao je Darko, prenosi Blic, a na pitanje kako je on reagovao kada je saznao da je Kaća ostala trudna, odgovorio je:

- Pa ja sam radio na tome. Jedva sam čekao to. Vi znate da sam ja veoma veliki emotivac i da sve što je porodično, ja popustim jako lako i emotivan sam pogotovo kada su deca u pitanju. Naravno da je bilo suza, ja ne mogu da se suzdržim kad to krene iz mene. 

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading