Lepa Lukić
Foto: Alo/Alo!/Aleksandar Nalbantjan

Lepa Lukić je nedavno posetila Bojana Jovanovskog, poznatijeg kao Boki 13, koji je nedavno pušten iz zatvora u kome je proveo četiri i po godine. 

Kraljica narodne muzike i makednonski šoumen su se upoznali pre deceniju i po u jednom rijalitiju i od tada datira njihovo veliko prijateljstvo.

Sada je Lepa otišla u Skoplje kako bi posle više godina ponovo videla Bokija. 

- Boki me je pozvao da pevam i sredio mi je jedan nastup. Tada smo se videli. On je odlično, smršao je čovek 30 kilograma. Ja njega baš volim i uvek sam ga poštovala. Baš je duhovit. Družimo se već 15 godina. Ne žali se uopšte. Nisam želela da ga ispitujem. Izgleda mi odlično. Može da bude manekan sada, nisam ga ni prepoznala. Pojavio se s leđa i samo me zagrlio i poljubio me - otkrila je Lepa detalje njihovog susreta u jednoj emisiji na televiziji Pink.

Boki 13

Foto: Printscreen/instagram

 

Koliko mu znači Lepina podrška, Boki je pokazao i objavom na svom Instagram profilu.

- Moja draga, najdraža Lepa u poseti Skoplju. Moram da vam kažem da je Lepa bila jedna od retkih koja mi je dosledno i bez prestanka pružala podršku i ljubav dok sam bio u zatvoru i bolnici, zvala roditelje i pružala mi nezaboravnu pažnju kao pravi prijatelj u najtežim trenucima. Nemam više šta da joj kažem, samo jedno veliko hvala Lepa, da si živa i zdrava - napisao je Boki, uz zajedničku fotografiju s Lepom.

I ne slutite koliko nekretnina poseduje Lepa Lukić

Jedna od najpoznatijih pevačica narodne muzike sa ovih prostora, Lepa Lukić, otkrila je da se napisala testament, a potom priznala i kome će ostaviti bogatstvo koje je stizala tokom svoje pedesetogodišnje karijere.

Lepa Lukić je odlučila da sve prepise bratancu Radisavu, ali on pre toga mora da ispuni jedan uslov.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading