Lepa Lukić
Foto: Printscreen/Printscreen TV GRAND

Pevačica Lepa Lukić iza sebe ima tri braka, ali se nije ostvarila u ulozi majke. 

Naime, ona je svojevremeno otkrila da je u mladosti ostala u drugom stanju, ali da joj je u tom trenutku karijera bila bitnija, te je prekinula trudnoću.

- Ja sam se u mladosti svega odrekla da bih pevala, nisam ja nerotkinja. Prvo dete sam abortirala zbog karijere. Bila sam mlada! Kasnije više nikad nisam mogla da zatrudnim - rekla je Lepa i dodala da bez obzira na to što nema svoje dete, ipak ima nekoga za koga bi dala sve:

Ipak, nakon abortusa nije više uspela da ostane u drugom stanju.

To je bilo pre više od 55 godina. Bila je to rana trudnoća, dete nije bilo praktično ni začeto kada sam ja abortirala. Mnoge to urade pa imaju po petoro, šesto dece - kazala je ona.

Lepa Lukić

Alo!/Aleksandar Nalbantjan

 

Bivši muž pevačice, Vlada Perović,  otkrio je javnosti da zbog abortusa nisu mogli da dobiju decu.

- Ma koji crni bivši muž?! Kakve veze abortus ima sa njim, ja sam abortirala kada mi je bilo 24 godine i posle toga sam zakačila dve vanmaterične trudnoće! Zato više nisam mogla da zatrudnim i to je to. Prevazišla sam ja tu boljku, pomirila sam se sa sudbinom. Imam mačku koju gledam kao da mi je ćerka, tepam joj i volim je mnogo - rekla je svojevremeno Lepa za medije.

Podsetimo, prijatelj Lepe Lukić je pre nekoliko godina otkrio da je pevačici nakon abortusa bilo ugroženo zdravstveno stanje. 

- Lepa je zbog komplikacija morala da prekine prvu trudnoću. Išla je na abortus dok je bila u braku s prvim mužem Vladom Perovićem, ali to nije bila njena želja. Za nju je posle toga nastao pravi pakao. Lekari su se borili za njen život. U bolnici je provela skoro dve nedelje. Plakala je svaki dan, a upala je i u tešku depresiju. Bila je mlada i žarko je želela da ima bebu. Često je umela da kaže: „Bolje da sam i ja umrla“ - rekao je Lepin prijatelj za domaće medije. 

BONUS VIDEO: 


PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading